Nejste přihlášen/a.
Kolik dat ńejméně je nejlepší si vzít. Jedeme do zahraničí a chcem si koupit balíček, ale nemám páru, kolik dat bych si měla vzít Poradí mi někdo?
t-mobile.cz/... Potřebuji na mobil a sdílnula bych ho mamce na tablet. Na nějaký ten FB,e.mail, skype nebo youtube..
díky
Netušíme na jak dlouho jedete. Ale na youtube a Skype budete (na měsíc) potřebovat tak minimálně 500 MB, spíš 1 GB.
doplněno 28.02.15 22:36:Já si na běžné použití v mobilu vystačím na měsíc klidně s 500 MB (FUP mám 1 GB). Pokud budete všechno dělat přes spořivý prohlížeč (např. Opera Mini) a ne přes oficiální aplikace (např. Facebook, což je děsný žrout dat), tak si myslím že se dá vystačit bohatě na měsíc s 200 MB. Takže 100 MB by vám dohromady na týden MOHLO stačit v pohodě, ale každý je jiný a záleží taky na četnosti používání...
A kdyby to bylo bez youtube a teda i bez toho skype, kdybychom potřebovali jen na mail a na fb?
Mám dojem,že t-mobile nabízí "Chatuji v Unii", za 185,- Kč je 100 MB dat.
Na ten týden by to pro kontrolu mailů a lehkou surfovací činnost mohlo stačit.
Podívejte se na stránky operátora nebo navštivte prodejnu,není nic jednoduššího.
Já to pro Vás udělat nemůžu protože jsem mimo dobrý signál,jinak bych sem dal odkaz.
Akorát nevím,jestli si to nepletu s mobil.cz ale i pokud ano,tak určitě t-mobile nabízí něco podobného.Jen se to možná jmenuje jinak.
Jinak co se týče dat, záleží kam jedete, ale zkusil bych se poohlédout na data po nějakém místním operátorovi, už se mi to mnohokrát vyplatilo... a pro příklad: v PL t-mobile aktuálně nabízí SIM za 5 Zl - cca 30kč, s 1GB dat... Kord pokud máte telefon na 2 SIM karty
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.