Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je to pyrit?

Od: prospector odpovědí: 8 změna:
8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanher*
hodnocení

0x

Zkuste to vyfotit zblízka a zaostřit.

Takhle to vypadá, jako kdyby to bylo focený lopatou a není z toho nic poznat :-D

ron*
hodnocení

0x

Je to špatně vidět. Mohla by to býr světlá slída(Muskovit).

hodnocení

0x

Muskovit to není, spíš to vypadá na chalkopyrit, ale je to blbě vidět...

hodnocení

0x

I když fotka není jasná, soudím na chalkopyrit. Jako dítě jsem měla "žně". když přivezli pokaždé hromadu uhlí. Naši ho odváželi, já slézala hromadu a hledala zlato. Většinou to byly jen takové žíly v uhlí, ale občas se povedlo najít celý kamínek s výraznými krystaly. Mamka mě pak celý večer drhla v neckách.

Druhá možnost je, že jste našel nugget. Kde, kde, kde? půjdu hledat taky.*smich* Jaga.

prospector
hodnocení

omlouvám se za kvalitu snímků

Je to pyrit? #2

hodnocení

0x

Pyrit to rozhodně není, protože ten je stříbrný a ne zlatý.

askmenow*

Bývá i do zlata, navíc ta fotka je velmi nekvalitní, i barvy mohou být zkreslené.

curak
hodnocení

0x

tak to nevím,to je super záhada brácho

výtka
Upozornění od sys hejkal 25. 06. 2012 15:19:07
V původním nicku prospector se písmeno "cé" s háčkem nepíše, naštěstí tento tvůj další nick automat profiltroval...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]