Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Raději ostnatý drát

Od: ujendys* odpovědí: 13 změna:

já bych byl pro to aby si stát znovu chránil svý uzemí tím že znovu bude hlídat hranice a důvod? jednoduchý,nestojím o to aby mi tu někdo řezal hlavu nebo mým dětem

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zztop*
hodnocení

0x

Pozdě. Neměls cinkat.

ujendys*
hodnocení

v 11 jsem opravdu necinkal

zztop*

Ok tak rodiče, příbuzní a prostě okolí. Já taky necinkal mně bylo 6, ale co vím tak jeden rodič necinkal, ale druhý ano. Byli rozvedení v té době už.

2kedar*
hodnocení

0x

Pokud si nadále necháme slepě diktovat z Brusele... pak "Bůh s námi".

Třeba takový nesmysl, jako causa žárovky. Když maluji pokoj, tak potřebuji silné

světlo, ať vidím, jestli jsem někde nezanechal "židy". Kdysi jsem používal žárovku 200Watt.

Dnes používám "speciální tepelný zdroj 200Watt". Je to totéž, ale stojí 3x tolik. *smich*

Celá EU začíná být směšná. Problém tkví v tom, že ouřadové z Brusele žijí mimo realitu. *nevi*

bambula*
hodnocení

0x

Čecháčkové jsou převážně ovečky, část kolaborovala se s kopčáky, poté s komunisty, dále s Dubčekovci a po Velkém sametu se slibotechnou, blekotalky a zloději, dovedou protestovat když strejda na pronajatém Hradě něco nevhodného řekne, ale když je amnestie na vrahy, zloděje, podporovány nemakačenkové různých barev, rákosnícký blahobyt bez řádného odvádění daní a DPH, pěstování drog vyrábění narkomanů, podporování přistěhovalců, zmetkové zákony pro zloděje, a mírné pro zabijáky a.t.d. tak čecháčkové většinou mlčí a blekotají pouze ve stádu v hospůdkách a.p.- a dlouhá léta volí učedníky a slibotechny do všech stupňů u různých žlabů na dlouhé časy anebo do doby než si nahrabou.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, a měl by to být ostnatý drát pouze "jednosměrný" nebo navrhujete opět uzavření hranic kompletní - tedy, že zde zase budeme zavřeni za plotem a sedět na zadku? Zdravím!

hodnocení

0x

A toho, že Vás nebo děti zabije nějaký český magor na přechodu pro chodce, toho se nebojíte? Je to o dost pravděpodobnější...

buss
hodnocení

0x

No to můžeš, tak piš na psp, senát, kandiduj, možná to projde. Zorganizuj petici.

ujendys*
hodnocení

uzavření hranic kompletní nic napůl!

ben®

Dobrý den, patrně máte na mysli ono heslo z 50. let, kdy se hlásalo, že nám nikdo nemá strkat svůj rypák do naší rozkvetlé zahrádky. Hranice byla uzavřená poctivě - ale, také pro nás (nebo, hlavně pro nás). Zdravím!

doplněno 28.02.15 10:37:

majsterjoe - když byla tak úžasná možnost odejít do zahraničí, tak proč bylo po těch lidech na hranici stříleno? Proč jim jen pohraničník neotevřel závoru a nepopřál hodně štěstí v kapitalistické cizině? Proč byl výběrový systém devizového příslibu? A ta "havěť" k nám leze minimálně a ne z důvodu, aby nám ubližovala - chtějí se mít lépe nebo si zachránit život.

majsterjoe*

Jenže v dnešní době tu opravdu leze všelijaká havěť a nikdo to nedokáže ohlídat. Kdo odsud chtěl utéct, respektive odejít do zahraničí, tu možnost měl a má. Ale co bude dále?

eulalie*
hodnocení

0x

Dobrý den, hlavy uřezali zatím jen cizincům navštívivším zemi, kde vyznávají islám. Ti cizinci - např. Japonci, šli to oné země dobrovolně, či snad nikoliv? Bylo to na jejich riziko. Kdybyste nesledoval zprávy, tak byste o tomto incidentu ani nevěděl. Ale v současné době vám média předloží tu hlavu jak na talíři, i s oblohou, dekapitaci velmi pěkně zvěčněnou na videu. Proč spíše nepátráte po tom, proč to ta média dělají? Proč nepátráte po tom, proč ta videa islámští občané k dispozici médií dávají? Kvůli strachu... vidíte, už ho máte. Ten strach myslím.

asd1
hodnocení

0x

Jak znovu? Ta hranice byla uzavřená hlavně proto, aby jsme my nemohli na západ. Mmch. hranice uzavřená je - Schengen. Samo kdo chce tak jí překročí, to by ale překročil i tady. Takže uzavřít se v ČR by nepomohlo.

Spíš je prů... že se tu podporujou různé kultury a menšiny. Musí platit chceš žít v Čechách tak budeš žít jako čech = budeš mluvit česky, budeš znát českou kulturu a historii, pracovat atd. Pokud chce žít podle zvyků svojí země původu tak ať táhne zpátky domu.

A samotný islám bych dal mimo zákon a expedoval bych je pryč rovnou - všude kde jich je víc jak 10% tak je problém. Takže pryč se všema, bohužel i se slušnýma, ale jinak to nejde - jak rozeznat slušného musilma od toho co jen čeká až se namnoží aby mohl ovládnout zemi? To nejde, a radši obětuju těch pár slušných než celou svojí zemi...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]