Nejste přihlášen/a.
Zdravím, nedávno jsme měli na škole zdravotnickou přípravu na řidičák a paní učitelka, kterou jsme měli, na mě předváděla, jak dát správně tělo do polohy když dýchá a tak , no prostě chápete no ale k věci ... když jsem se pak byvila s holkama tak říkali, že sem na zemi vypadala jak mrtvá. Později jsme ve škole hráli divadelní hru ( bylo to od Emila Zoly ) a zjistila jsem,že mám na herectví talent.
Jenže je tu háček. Nevím jak bych ten talent mohla využít. Studuji na SZeŠ a doma mám zvířectvo, takže nemám moc volného času.
Ptám se, je nějaká možnost, jak to někde využít?
Děkuji.
Ahoj, mrtvolu ti zahraji s klidem taky... i na zemi ležící. Jestli ti někdo někdy řekl, že máš talent na hraní, tak to ještě neznamená, že ten talent opravdu máš. Chceš být herečkou? Chceš hrát v divadle někde na oblasti? Každý herec se nedostane hned to televize do nějakého toho velmi sledovaného seriálu... Jestli tě to hraní ale opravdu baví, tak se zkus poptat někde po ochotnickém divadle. Třeba hledají křoví do hry, a co ty víš, může z toho být časem třeba i hlavní role. Anebo po střední škole zkusit talentovky na nějakou JAMU, DAMU. Tam by ti teprve řekle, jestli na herectví talent máš, či nemáš.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.