Nejste přihlášen/a.
Zdravím, na novinkách je článek o barvě šatů a zajímá mě, jestli někdo z vás tam vidí tu vymyšlenou modro černou?
podle mě jsou na 100% zlato bíle a ta černo modrá je akorát vymyslená. ( vysvětlení že někdo vytlačuje nějaké tony neberu - přeci všichni poznáme bílou a zlatou ne?
Právě jsem na to také koukala, já vidím zcela jistě zlatou a při troše snahy bych si troufla o té bílé říct, že je bledě modrá, rozhodně nevnímám barvu tak jak je na té černo-modré fotce.
Mám to přesně jako lidus, plus tu zlatou bych možná označila za světle hnědou. Černo-modré určitě nejsou ale dokážu si představit, že modro-černé šaty dokáže foťák vyfotit jako bílo-zlaté. Už nevím co to bylo, ale vyfotila jsem něco určité barvy a vylezla úplně jiná. Stačí blesk na sytou černou a občas je z ní světle šedá.
Na fotce určitě nejsou modro-černé šaty.
[URL=https://imageshack.com/i/eyeEx1FVj][IMG] imagizer.imageshack.us/...
doplněno 27.02.15 21:39:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.