Nejste přihlášen/a.
Dobré odpoledne,mám starý pracovní telefon,Nokia C6 . Když mi někdo napíše zprávu,tak se mi objeví pouze telefoní číšlo.Nevím proč,ale to dotyčné číslo mám uložené normálně v kontaktech.Neví te někdi,co by tro mohlo být? Mám to kvůli práci. Někde nějaké nastavení.Jak píši jenom pracovní telefon. Protože pak nevím,kdo mi píše,když se mi tam objeví,jenom tel.číslo.Předem děkuji...
0x
0x
U nekterych telefonu se porovnavalo pouze cca 7 cislic a kdyz mel nekdo smulu tak to nezobrazilo nikoho ulozeneho ale jen cislo.
0x
nebo se kontakty zdvojí při synchronizaci s pc.
Může být taky špatně napsané jméno (telefon nerozezná některý znak)
Zkuste zkontrolovat kontakty -zda nejsou dvakrát, špatně napsané a to nastavení, pokud to nedělají všechny ale jen některý tak smazat a znovu napsat, jinak mám pocit že to kdysi dělala i synchronizace přes Nokia suite.
Jinak tahle verze Symbianu to určitě dovedla-teď jsem se díval na jednu co mám v šuplíku.
Dřív se daly stáhnout alternativní aplikace na kontakty, sms, velkou fotku volajícího a tak, ale dnes už asi ne.
Přinejhorším zálohovat kontakty a formát telefonu-Symbian to stejně jednou za čas potřeboval aby jel rychle a nesekal se.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.