Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Footfetišista a silonky

Od: terinka odpovědí: 12 změna:

Ahoj lidi, dostala jsem anonymní nabídku od jednoho kluka/chlapa že mi zaplatí (předem na účet), když mu pošlu fotky svých nohou v silonkách apod. Žádné intimní věci, jen ty nohy.. Je to footfetišista. Už jsem se s tím setkala na fb, že to tam někdo řešil. Tenhle by chtěl pak i poslat ty silonky a za vše dobře zaplatí- když ne, nic bych neposlala... Jaký na to máte názor. Jako je to úchyl, to je jasný, ale každá kačka dobrá a když mě vůbec nezná...

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, to máte dobré. Poptejte se, jestli by nechtěl i fotku pánské nohy v ponožkách (ponožky bych unosil a později i zaslal). Děkuji. Zdravím!

doplněno 12.03.15 16:25:

ohneta - no, vlastně proč ne? Když dobře zaplatíte, tak budou i silonky .

ohneta*

A do silonek byste nešel? :-D

rv*
hodnocení

0x

Vám to nevadí a jeho to potěší.

janm*

Spokojenost bude oboustranná, je-li to anonymní..., někteří chlapi jsou na "horek" někteří na "spodek" a znám i takové co jsou jen na "střed", každá žena také není "obdařena" tím či oním,(jako ostatně i muž) najde-li se žena s "přednostmi" jež daný muž "preferuje" mohou být "spokojeným" párem*smich**smich*

Možná si dotyčný zakládá "sbírku" jako když někdo sbírá známky a pak je s kolegy vyměňuje nebo prodává za ty co ještě nemá*smich**smich**smich*

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj. Tohle se asi ani nedá považovat za úchylku. Spíš, jako takovou drobnou libůstku. Sám teď přemýšlím, na čem bych asi ujížděl já? Asi jo. Mě se líbí bílé dámské rajtky. Takové ty nízké s pěkně zakrytou prdelkou. A hlavně, na nějaké té prdelce navlečené. Tanga a nebo nohavičkové, nejsou ty pravé. Ale, když je i do nich oblečeno něco krásného, proč i ty ne?

PS: I já mám ponožky. A s vlastnoručně zašitými dírkami na palečku.

iz*
hodnocení

0x

Terinko, jak si při platbě na účet zajistíš anonymitu (některá banka zobrazí i název účtu odesilatele)? A posílat budeš z jiného města?

terinka
hodnocení

No právě toho se bojím... Že si mě najde... Nevim no... na jednu stranu si říkám, že je to nevinné, ale abych pak nedopadla jak ty holky z těch kriminálek :-D

pb®
hodnocení

0x

Silonky, proč ne. Kdysi jsem četla inzerát, že fetišista požadoval kalhotky, ale nošené a to ne jen jeden den, jako je tomu bežně, ale ty samé snad týden a bez mytí. Fůj, to bych nedala i kdyby platil mnohaciferné částky.

smiler
hodnocení

0x

Nechci se do toho plést ale celý je to divný... Píšete že je to anonymní,že Vás vůbec nezná ! Jak Na Vás získal kontakt nebo přes co Vás oslovil,přece Vás někde musel vidět nebo zahlídnout.Pokud Vás nezná nemůže vědět jestli Vám není třeba 100 let...

A druhá věc.Když už by ta nabídka byla celá pravda Tak nevím jak užasnou a neodolatelnou nabídku finační nabídku Vám dal.Ale to jste tolik potřebná že máte potřebu zasílat někomu uplně neznámému foto svých nohou v silonkách?

terinka
hodnocení

No až tak anonymní to nebylo, našel si mě na jednom webu, kde se registrují modelky. To anonymní jsem myslela, že neví, jak se přesně jmenuju, kde bydlím atd.. Nikdy mě naživo neviděl. Jinak ohledně toho, zda jsem potřebná, to nevím jak to myslíte :)... Jako že si chci něco dokazovat? To určitě ne. Řeknu to asi tak, ty peníze potřebuju. A kolik mi nabídl se tu rozhodně zmiňovat nebudu.. Jinak mě zajímaly celkové názory a nebo případné zkušenosti, protože už jsem se s tím několikrát setkala, ale zatím se to netýkalo mě...

iz*

Modellingová agentura určitě nemá stejně kvalitní zabezpečení jako např. internetové bankovnictví.

Podle mne může být poměrně snadné se do jejich databází dostat.

Pokud už si dokázal někoho najít přes web, může si jej dohledat i v reálu.

Jak (jakou formou) Vás oslovil? E-mailem?

Zadejte si svůj e-mail do vyhledávače a zkontrolujte si, co všechno se dá ve spojení s Vaším e-mailem najít.

karoli*
hodnocení

0x

jděte do toho :). Alespon si přivyděláte :)..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma silonky

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]