Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s Pixwords

Od: gamapolis® odpovědí: 15 změna:

Dobrý den.Asi před týdnem jsem se na Vás obrátil s radou ohledně Pixwords a rada se brzy dostavila.Tenkrát se jednalo o chybu.Nyní mám v jedné úrovni 2 obrázky se kterými si nevím od neděle rady.Ten s tou polní cestou jsem sice našel v nápovědě,ale je u něho napsáno "rutina".Druhý jsem nenašel, ani nevím co na něm je.No a ať to je cokoli,něco tam napsat musím,jinak mě to dál nepustí.Děkuji za rady.

Problém s Pixwords
Problém s Pixwords #2

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pohanka*
hodnocení

0x

U té cesty by šlo vložit ,,KOLEJE,,

hodnocení

Máte pravdu,jsou to koleje.Děkuji.

honzmalatny*
hodnocení

0x

koleje

revers

doplněno 06.07.15 13:06:

koleje, to ta cesta připomíná a revers asi prot, že na obrázku jsou hodiny po zpátku.

Pokud to nevyjde, tož nevím

hodnocení

Oboje je správně.Děkuji moc.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, u toho prvního obrázku bych zkusil REVERS (vidím obrácené hodiny). Jenom mně není jasné, že máte číselně asi stejné otázky, ale jiné obrázky. Zdravím!

P.S. No, než jsem to dopsal, tak už to tu máte a nyní se zdá, že jsem opisoval .

doplněno 06.07.15 13:14:

Skoro bych řekl, že tato hra si libuje v tom, udělat z inteligenta toho pitomce - moc si to neberte.

hodnocení

Ano,je to revers a koleje a já jsem*smich* pitomec.Díky.

hodnocení

No je fakt,že nad některými obrázky mi zůstal rozum stát.Sice jsem slovo dal dohromady a prošlo,ale bylo to čistě na blind.Ale za ty koleje se stydím.A ten reverz je taky hanba.Myslel jsem,že je to spíš pokažený obrázek.*zed*

honzmalatny*

Buďte v pohodě. Ono člověk moc přemýšlí a to nejjednoduchší ho nenapadne. taky u té hry šílím.

hodnocení

To máte pravdu.Někdy je to tak jenoduché a samozřejmé a já nad tím přemýšlím půl hodiny.Jen doufám,že se v psychickém zdraví dožiju poslední úrovně.:-D

honzmalatny*

a má ta hra poslední úroveň?

hodnocení

No to vlastně nevím.Já už jsem 2x doinstalovával.Poprvé to bylo po úrovni 345,podruhé asi po dvou stech dalších úrovních.

hodnocení

0x

Sice to není moc "sportovní"ale tady se rada snad najde.

hodnocení

Já tohodle rádce znám,ale někdy jsem si nevěděl rady i s ním.*nevi*

honzmalatny*
06.07.15 15:28

sice hodně pozdě, ale třeba to poslouží i jiným:

mojepixwords.cz/...
revers

mojepixwords.cz/...
koleje

Když je tam hodně možností, tak ještě zadat písmena, která máte k dispozici a pak už je to jasné ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]