Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zdravíme Vás všechny, je nás celkem 5

Od: viky® odpovědí: 14 změna:

Přejeme Vám dobrý večer, už půjdeme spát, dva mladší sourozenci už jsou v hnízdečku.

To Vám vzkazují naše vlaštovky. Viky

Zdravíme Vás všechny, je nás celkem 5

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

0x

Tak vyřiďte dobrou noc a krásný zítřek! *slunce*

hodnocení

0x

Viky, moje babička vždycky říkala, že kde hnízdí vlaštovky, tak tam bydlí štěstí.

Tak buďte hrdá a štastná, že si vás vybraly.

Žila jsem s vlaškovkami pod jednou střechou řadu let. Teď asi 35 let mám za letní spolubydlící kolonii rorýsů. Taky úžasní.

pt®
hodnocení

0x

No, ty jsou krásné.:)

hodnocení

Hnízdeček máme víc ve stodole. Tady z toho hnízdečka, máme největší radost, nebojí se nás, říkáme jim, naše vlaštovky, oni nám za pronájem letního sídla, krásně zpívají a vychytají všechny mouchy kolem. Děkuji Vám všem. Viky

lidus*
hodnocení

0x

Krásný. 4 dny jsem se kochala na chalupě a poslouchala švitoření. Máme 6 hnízd vlaštovek a 2 kominíčků.

fram
hodnocení

0x

Ty vlašťovčí kamarádky jsou príma. Já jsem měla asi metr od okna v pustorylu hnízdečko takového malého šedivého bojovníka, nejdřív nalétal na okno - šílené rány - a když jsem se zadívala na hnízdo, vylétl odtamtud, sedl si na klandr s jasným výrazem: "Hele, co čumíš na moje děti, jdi si po svém, jo?..." Doteď nevím, co to bylo za druh. Rozhněvaný romantik = jen tak název, zatím mu zůstal *nevi*

ron*
hodnocení

0x

Moc krásné!:)

My máme už druhým rokem za trámem pod střechou hnízdo kosů. Loni vyvedli 2x mladé.

Pěkný den všem.

hodnocení

0x

To je krása! Děkuji *pusa*

hodnocení

Děkuji všem, za krásné příspěvky. Naše vlaštovičky 18.6.012, byly ještě v hnízdečku. 19.6.012, už jsou všechny na drátě a krásně létají. Vlevo rodič a dvě dětičky.

Zdravíme Vás všechny, je nás celkem 5 #2

ron*
hodnocení

0x

Doplňuji foto:)

doplněno 20.06.12 07:28:

Naše kosí rodinka.

Zdravíme Vás všechny, je nás celkem 5 #3
hodnocení

Rone, To je nádhera! *palec**palec**palec**slunce*

hodnocení

0x

Díky Viky i Ronovi, takovéhle obrázky každého potěší. Pěkně zazpívají, seberou kdejakou žoužel a navíc je pěkné je pozorovat. Hlavně pozor na kočičáka, mé mamce vyplenil kosí hnízdo i s mladými. *bzum* Jaga.

ron*

Jago,

kocoura máme líného a tlustého. Ptáčky nám nechá na pokoji. Cizí kocouři k nám nemůžou, máme psa, takže hlídá své území, včetně kosí rodinky.:)*smich*

hodnocení

Už jsme také pěkně vykrmené, do hnízda se nevracíme, spíme tady.

Zdravíme Vás všechny, je nás celkem 5 #4

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]