Nejste přihlášen/a.
Dobrý den už nějakou dobu si lámu vlasi na jakou zaměřenou střední jít. Jsem na gymplu v tercii. Chtěl byh práci co nebude moje noční můra : jde mi matika , fyzika a taky docela AJ. Nevíte někdo na jakou střední školu bych měl jít? Každa rada dobrá.
Ahoj,
doporučil bych ti jít na učební obor s vysokou hledaností, což je možná pro tebe zbytečně snadné. Ale, pokud tě baví nebo ti jde učení jako je třeba jazyk, tak se snaž ať ten jazyk využiješ. Kdybys uměl Němčinu a Angličtinu perfektně tak nemusíš mít ani střední školu na to, abys měl skvělý měsíční příjem. Jazyk je dnes TOP a třeba pokud by ses dal z gymplu na strojírenství, a poté pracoval v tomto oboru, tak se snadno dostaneš do zahraničí, jestli budeš umět skvěle třeba angličtinu a třeba něco dalšího. A z 15 tisíc měsíčně by jsi přešel třeba na 40 měsíčně, což je dobré. Ale jak říkám, je to hlavně o tom jazyku a logice.
doplněno 26.02.15 19:10:A samozřejmě něco umět - být zručný, pracovat, snažit se.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.