Zapařený hrášek - vadí to?

Od: Datum: 18.06.12 08:28 odpovědí: 3 změna: 18.06.12 11:32

Zdravím,

v pátek jsem koupila pytlík čerstvého hrášku (lusků) a bohužel jsem ho zapomněla v práci. Celý víkend byl hrášek zavřený v igelitovém sáčku, cca při 20 stupních.

Dá se to jíst, nebo se to zapařilo a mohlo by to být "nezdravé"?

Děkuji.


avatar
Upozornění
Tato otázka je 4 roky bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.
Seznam odpovědí:
 
moment čekejte prosím, probíhá přenos dat...
Zobrazení struktury odpovědí v otázce
Skrytí struktury odpovědí v otázce
Zobrazení struktury odpovědí v otázce

 

Odpovědi na otázku:
Od: des*
Datum: 18.06.12 08:51
 

Nejlíp to poznáš když to ochutnáš.Snad ti funguje chuť,čich a zrak.Pokud se ti to nezdá tak to vyhoĎ.

Od: fram
Datum: 18.06.12 11:20
 

Nejspíš jenom trochu dozrál, ne? V lednici se např. orosí vždycky. Uvnitř lusek se nic moc neděje, ale - podle chuti se pozná víc.

Datum: 18.06.12 11:32
 
avatar

jestli nezkvasil, tak se nic nemohlo stát - poznáte chutí. Jestli ano, ať pokračuje dál v kompostu :)

 

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

 
Copyright © 2004-2016 Poradna Poradte.cz. Všechna práva na poradně Poradte.cz vyhrazena.