Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Zapařený hrášek - vadí to?

Od: dydys odpovědí: 3 změna:

Zdravím,

v pátek jsem koupila pytlík čerstvého hrášku (lusků) a bohužel jsem ho zapomněla v práci. Celý víkend byl hrášek zavřený v igelitovém sáčku, cca při 20 stupních.

Dá se to jíst, nebo se to zapařilo a mohlo by to být "nezdravé"?

Děkuji.

 

 

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

des*
hodnocení

0x

Nejlíp to poznáš když to ochutnáš.Snad ti funguje chuť,čich a zrak.Pokud se ti to nezdá tak to vyhoĎ.

 

fram
hodnocení

0x

Nejspíš jenom trochu dozrál, ne? V lednici se např. orosí vždycky. Uvnitř lusek se nic moc neděje, ale - podle chuti se pozná víc.

 

hodnocení

0x
avatar clayman

jestli nezkvasil, tak se nic nemohlo stát - poznáte chutí. Jestli ano, ať pokračuje dál v kompostu :)

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]