Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer všem.
Neviděli jste někdo na nějakých autech nějaké vtipné hlášky či popisy? Podělte se s nimi o ně. Díky
Co třeba tahle:
3:38
Na Felicii to bude i vtipné při dnešních autech
Jinak film není špatnej, se koukni
S těmi zářezy, jak psal repkin by jsi tam mohl mít zvěř, co na silnici tak často potkáváš a čárky
HOP: Tak to mě opravdu rozesmálo, zvláště ten popis na kapotu
cobrak: :D
Cobrak: určitě to musí být jen hláška na autě? Mám i pár vtipných autofotek, ale nechtěl bych v tomto tématu udělat zbytečnou výhybku mimo téma...
Ještě mám někde sérii foto s nápisy, nemohu najít...
Na levých dveřích: "zde nastupuje řidička"
Na kufru: "zde je prostor na nákup"
Na víčku od nádrže: "zde se takuje NAFTA, nic jiného"
A na kapotě: "Sem raději nešahej, miláčku, to mi radši zavolej, 0602xxxxxx!"
Klidně můžeš odbočit Vlož je prosím
Je to dobrý hope, všichni takhle mluví a ti, kteří říkají, že ne, ještě daleko víc a hůř
Kua, sem psal, ze nemuzu najit...
doplněno 17.06.12 22:43: Jejda, omluva...
Psal jsem, že je nemohu najít, až dohledám vložím...
... ono je občas těžké se okamžitě přepnout z výrazových prostředků, jichž používám při soukromém psaní na tu rozumnou češtinu, kterou preferuji tady na poradně, pardon, onlouvám se za úlet...
*omlouvám
Inžynýrko, každý je jen člověk, a když si píšu s mladším kamarádem soukromě, tak používám trošku jinou formu češtiny. Ještě že náš krásný jazyk je tak bohatý!
Když jste u těch kamiónů. Mě jednou rozesmál nějaký skříňový náklaďák. Na zadních dveřích měl dóóóóst prsatou ženskou, a pod ní nápis: "Když silikon, tak od nás.". Už se nepamatuju, co to bylo za firmu, snad nějací obchodníci s gumou? Nevím, je to už dost dlouho. Ale dost nám to rozveselilo zbytek cesty.
Nefunguje mi klakson, sleduj můj prostředníček!
Pokud tento nápis přečteš, znamená to, že jsem ztratil přívěs!
Nepij za volantem. Do někoho ťukneš a rozleješ si to!
Jsem pomalý, ale přesto jedu PŘED tebou!
Až vyrostu bude ze mě SUV.
Jestli tohle přečteš tak seš kurevsky blízko!
2...
doplněno 18.06.12 21:50:Škoda Smart...
doplněno 18.06.12 21:52:...ten obrázek nějak zmizel po cestě...
Haháááá Policejní Felicie měly přece náhon na zadní, nevíte?
Tak to mě pobavilo nejvíc ze všech obrázků, protože když někdo a ještě k tomu policajt dá řetěz na předokolku na její zadní kola, musí mít v hlavě seno
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.