Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fotky na facebooku

Od: sarinecka* odpovědí: 4 změna:

Ahojky, dnes jsem na fb dala fotku a neukázala se vůbec na zdi:D Ani mě se neukázala na mojí zdi:D V albu se ukazuje ale na zdi prostě ne:D Já vím že je to dost blbej dotaz, ale když tam chci dát fotku tak taky chci, aby jí někdo viděl:D Nevíte někdo čím to může být?:D:) Díky:)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

askmenow*
hodnocení

0x

Mě se to vždycky po nahrání fotek do alba ptá, jestli chci nové snímky zveřejnit, nebo tak něco... a pak je to dá na zeď. Jestli u fotky zatím nemáš komentáře, které by pro tebe byly cenné, nebo tak něco, tak jí smaž a nahraj znova... třeba to vyjde.

doplněno 17.06.12 22:36:

Pokud na ní jsi, tak se na ní označ a taky se všem ukáže.

hodnocení

0x

Zkontrolujte jakou máte u té fotky nastavenou viditelnost? Jestli nemáte nastavené "Pouze já"

doplněno 17.06.12 22:55:

Askmenow: A jo, to jsem nějak přehlídl. *hi*

askmenow*

To by jí ona sama viděla na svojí zdi, ne?

iz*
hodnocení

0x

FB prostě někdy "blbne". Pokud člověk chce, aby FB něco zobrazil (fotku, odkaz, ...), je dobré přidat k tomu nějaký komentář, pak se to většinou zobrazí. Někdy je ale potřeba to smazat a vložit znovu...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]