Nejste přihlášen/a.
Ahojky, dnes jsem na fb dala fotku a neukázala se vůbec na zdi:D Ani mě se neukázala na mojí zdi:D V albu se ukazuje ale na zdi prostě ne:D Já vím že je to dost blbej dotaz, ale když tam chci dát fotku tak taky chci, aby jí někdo viděl:D Nevíte někdo čím to může být?:D Díky
Mě se to vždycky po nahrání fotek do alba ptá, jestli chci nové snímky zveřejnit, nebo tak něco... a pak je to dá na zeď. Jestli u fotky zatím nemáš komentáře, které by pro tebe byly cenné, nebo tak něco, tak jí smaž a nahraj znova... třeba to vyjde.
doplněno 17.06.12 22:36:Pokud na ní jsi, tak se na ní označ a taky se všem ukáže.
Zkontrolujte jakou máte u té fotky nastavenou viditelnost? Jestli nemáte nastavené "Pouze já"
doplněno 17.06.12 22:55:Askmenow: A jo, to jsem nějak přehlídl.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.