Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěl bych se vás zeptat je mi 15 let a mám od čtvrtka zlomonou levou klíční kost(mám takovou ortézu kolem obou ramen) mám jet ve středu na 3 dny na výlet se třídou?Myslíte si že to zvládnu? A mám ještě jedno otázku, za dva týdny půjdu na kontrolu, jak dlouho tu ortézu budu mít, nevíte?
Děkuji za odpovědi
Batoh při zlomenině klíční kosti nesmíte nést! Takovou zátěž zlomenina neunese. Máte ortézu kterou Vám nějak upravili aby klíční kost byla ve správné poloze. Ortéza se nosí 3 -5 týdnů. Za 14 dní Vám jen zkontrolují zda zlomenina se nějak nevychýlila. Ale na výlet bych nejela učitelka za Vás nese odpovědnost a nebude chtít stále Vás hlídat a dávat pozor aby se Vám náhodou něco nestalo. Ptal jste se učitelky zda souhlasí abyste jel? Stačí nějak upadnout někdo do Vás neopatrně strčí. Kost musí být ve správné poloze jinak Vám sroste špatně a pak jsou potíže s pohybem. Já bych doporučila na výlet nejezdit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.