Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Jak vařit papiňáku

Od: jarka011 odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, za jak dlouho uvařím vepřové maso v papiňáku. Předem děkuji

 

 

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

hodnocení

0x
avatar viky

Dbrý den.

Při vaření masa v papiňáku, záleží, jak potřebujete maso mít měkké. Vepřové maso musí být za 20 minut hotové.

doplněno 17.06.12 10:23:

Když chcete maso na vykostění rozpadající se, necháte 25 minut.

Potřebujete, aby v masu zůstalo vše dobré. Dejte trochu vody, asi 2 cm, pařáček na knedlíky a maso dejte na pařáček. Maso bude hotové a chutné.

Uzené se tak dělá, je to mňamka, jen se nechá vařit jen 15 minut, aby se nerozpadlo.

Hovězí maso je lepší vařit i 30 minut.

doplněno 17.06.12 10:40:

Dušené maso. Základ omastek, cibulku a maso uděláte při otevřené pokličce. Dáte štamprle vody a na 5 minut, zavřete. Otevřít ochutnat, dochutit, zase dát trochu vody, jen málo a zase na 5 min. zavřít. Dušené vepřové maso, je rychle hotové. Vody se dává málo, jen na polití, protože by maso místo dušeného, bylo vařené.

 

 

iz*
hodnocení

0x

V odkazu na přípravu pokrmů v tlakovém hrnci musí být mezi slevem "hrnci"a číslovkou "722"dvě pomlčky (sytém bohužel jednu odmaže, takže odkaz pak není funkční):

receptyonline.cz/...

doplněno 17.06.12 12:22:

Samozřejmě jsem mínila zdejší systém...

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]