Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neobvyklý zážitek pro pritelkyni

Od: rustyxxm* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den.Chtel bych dat pritelkyni neco neobvykleho k narozeninam.treba proletet se v letadle nebo me takhle nic nenapada,poradite me nekdo prosim.Dekuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

0x

Dobrý den. Tak popřemýšlejte, co má vaše přítelkyně ráda? Bylo by to opravdu letadlo? Lítá vaše přítelkyně ráda? Nebojí se výšek? Teď ještě, jestli vaše přítelkyně vůbec o nevšední dárky vůbec stojí. Třeba byste se jí více zavděčil nějakým tím šperkem... Ale nevšednost je i v letu balonem, tandemový seskok padákem... jako jedno horší než druhé, abych pravdu řekla.

janplinto*
hodnocení

0x

Proč ne právě let? Nedávno uživatelka dejavu vzpomínala nad svůj přelet nad Hazmburkem. To musí být suprový zážitek - Hazmburk, Košťálov, nedaleko Milešovka a Lovoš...zkuste to zvážit. *jasne*

rustyxxm*
hodnocení

Poslete prosim odkaz.Dekuji

rustyxxm*
hodnocení

Muzete mi poslat odkaz kde jsou nejaky lety nad tim hambzburkem,

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj. Manželce jsem sehnal padáčnícký let z Kozákova. Jako tandem. Lítali víc jak 3/4 hodiny. Moc si to pochvalovala. Komické bylo, že tam z toho kopce, ze stráně, sbíhali takoví mladí pokušitelé a nic. Končili dole pod vrškem v kopřivách a roští. Žena měla let s mistrem světa. Chvíli postáli, pak mistr nechal nafouknout padák a pak se na pokyn trošku rozběhli a vznesli se ještě na konci plošiny. Hned na poprvé. Přistání bylo zase ukázkové na tu plošinu. Bylo to relativně v poklidu. Pravdou je, že to nemusí být vždy. Jednomu známému(byl s Josefem Rakoncajem na jedné z 8mi tisícovek) se stalo tohle. Nafouknul křídlo, to chytlo tah vzhůru jako rychlovýtah, pak se mu sklaplo do boku a zvýšky asi 30 metrů jebnul dolů. Byl trochu polámaný, několik týdnů byl mimo a jak mu šílencovi trochu otrnulo, šel zase hned do vzduchu. Mrskne si to z Kozákova, chvíli si polítá a končí opodál hospody na Hamštejně. A jde domů. Nádherný musí být i ten BALON.

lidus*
hodnocení

0x

Děkuji pěkně za prolet ve vzduch čímkoliv, už vůbec nemluvím o tandemovém seskoku padákem, výletu lodí, slaněním do jeskyně a jiných "bezva" adrealinových zážitcích. Má dcera i manžel si vše o čem je zmínka i včetně letu vrtulníkem, 4 denním bojem o přežití vyzkoušeli, jestli je vaše dívka jako oni, bude nadšená, pokud je jako já bude tak akorát nas..ná. Já bych se raděj nenápadně zeptala po čem touží.

webbiecz*
hodnocení

0x

Nejdůležitější otázka je, zda o takovéhle dárky vaše přítelkyně stojí. Ne každý má takovéhle akce rád. Jo, někdo se rád proletí v balónu, jinému je špatně už z pohledu na letící letadlo.

Takže se nejprve zamyslete, o jaký dárek by přítelkyně opravdu stála, Dávat za kadou cenu něco neobvyklého nej proto, že je to neobvyklé není právě nejlepší cesta.

Jinak možností na neobvyklé dárky je spousta - let v čemkoliv (letadlo, balón, padák...), seskok padákem, let v podvěsu pod vrtulníkem (absolvovala jsem a byla to bomba. Ale nemusí se to líbit každému), řízení tanku, jízda se psím spřežením, povolání na zkoušku (nabízejí třeba chovatele v zoo, bagristu, vinaře, vedoucího letového provozu, reportéra TV, moderátora v rádiu, atd.) Právě to povolání na zkoušku si myslím že je super. Pokud někdy třeba přítelkyně mluvila o tom, že by se jí něco líbilo, nebo třeba chtěla někdy nějakou profesi dělat, ale nedělá ji... můžete jí dát jako dárek si to na jeden den vyzkoušet.

liu*
hodnocení

0x

Nejdřív určitě zjisti, co má ráda, kdyby měla třbe astrach z výšek, tak by ji to hodně vystrašilo, tebe i ji by to nakonec mrzelo, že odmítla dárek, nebo by se přemohla a vůbec by si to neužila.. zkusila bych něco netradičního, ale přitom něco, co nemůže nikomu vadit. Zrovna to létání nebo uzavřené prostory apod ... bych řekla, že je dost riskantní. Opravdu záleží, co má ráda... projížďka lodí, na koni, zábavný večer v Dětenicích s přespáním ve strašidelném hotelu, výlet autem/autobusem ... na výstavu květin, legolandu.. těžko se nabízí, když ji (ani tebe) neznáme.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]