Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Štítek na obuvi - fake?

Od: martinaa* odpovědí: 11 změna:

Zdravíčko, mrkněte prosím na přiložený obrázek, zakoupila jsem boty Adidas, ale ten štítek se mi moc nezdá... pod číslem artiklu se daný typ bot dohledá, ale není tam logo výrobce, které tam obvykle bývá, tedy aspoň co mám různé boty doma.

Myslíte, že to je fejk?

Děkuji za názory.

doplněno 25.02.15 12:29:

Ještě dodám, že ani na stélce není značený prodejce nebo velikost, jak bývá zvykem.

Štítek na obuvi - fake?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

blko
hodnocení

0x

Všechny takové boty josu vyrobené v Číně, Malaysii nebo Indii. Nechápu, co řešíte, Buď ty boty vyhovují a sedí nebo je příště nekupujte. Originál od neorigo se liší jen v tom, na které lince v té jedné továrně jsou vyrobeny. Je běžné, že výrobce souběžně dělá různé kvality stejného výrobku na zakázku příslušného objednatele.

martinaa*
hodnocení

"Všechny takové boty josu vyrobené v Číně, Malaysii nebo Indii". Ano, to samozřejmě vím, ale všechny sportovní boty, co mám doma, mají na štítku logo výrobce.Co řeším? Jestli jsem koupila kvalitní sálovky, co vydrží, anebo se rozpadnou za dva měsíce, protože to z bot opravdu nepoznám.

hoe
hodnocení

0x

Z kvalitních sálovek by nelezly nitě a stály by nad 3 tis.

Vzpomněl jsem si,když jsem byl v Rumunsku a kamarádi si v obchodě kupovali originál Nike tenisky za 15 eur.Etiket na nich bylo plno...
martinaa*
hodnocení

S těmi nitěmi si to myslím taky... :(

doplněno 25.02.15 12:59:

Tak ta nic je z tkaničky, ne z boty, ty jsou komplet ok.

majsterjoe*
hodnocení

0x

Možná ano, možná ne. I v obchodech lze natrefit na padělky. Těžko říct, ale jen štítek nemusí znamenat nic. Chce to v obchodě porovnat podobnou obuv a zkontrolovat jaký štítek mají ony.

martinaa*
hodnocení

Děkuji, vezmu je do obchodu a požádám školené prodavače o radu. Třeba budou vědět.

asd1

Bacha na to sebrání - zjistí falzum, zavolaj policajty a jsi bez bot... Jdi tam bez bot a originál si prohlídni, vyfoť detaily šití, zkus tvrdost gumy atd.

martinaa*
hodnocení

Bohužel to vypadá, že originál jen tak neseženu, leda podobný typ...

Jinak jsem si všimla, že ta nitka neleze z boty, ale z tkaničky, na fotce to není vidět, bota je ok, prošití vypadá kvalitně, stejnoměrně, nikde takové ty žmolky.

asd1
hodnocení

0x

Já mám štítek taky bez loga, ale místo lepení je přišitý. Stélku mám s logem. Ale jsou to jiné a starší sálovky.. Originál mám na 100% - koupené v Německu přímo od Adidasu...

Dotaz přímo na Adidas a vyžádat si fotky jak vypadá originál, z tohodle to poznat moc nejde... Radši anonymně aby ti je sesebrali ;)

martinaa*
hodnocení

Ani ten štítek není přištitý, jen nažehlený, jak to vypadá... všechny tenisky, co mám nebo jsem měla, jsou s logem výrobce na stélce, tady to vidím prvně v životě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]