Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěl bych jsem se zeptat, jaké se vám líbí typy bot, přesněji, jaké byste mi doporučili? Chtěl bych si koupit boty tak cca do 1200, značkové, ne noname ..
Jaké byste doporučili?
Všem díky za tipy
vždyť jste ani neuvedl, jestli chcete boty na sport, případně na jaký, do divadla, na ples do opery, na léto, na venčení pejska nebo proboha na co, tak kdo bude radit?
doplněno 17.06.12 02:38:I kdybych si hrála na věštkyni a čekala, že pravděpodobně chcete boty na "normální nošení", nevm, jestli chodíte v maskáčích, kapsáčích, džínech, monterkách nebo v obleku... tak těžko budu radit ladící boty.
To máte pravdu
chtěl bych normální obuv na nošení - značka nike/adidas .. Nevím, zda si koupit nižší(jako na obrázku) nebo vyšší(něco jak je na způsob basketbalových - druhý obrázek).. Na obrázkách jsem jen ukazoval ty styly, ne vzhled. Šlo mi o to, abyste mě pochopili, co myslím ..
Jaké byste tedy doporučili?
To máte pravdu
chtěl bych normální obuv na nošení - značka nike/adidas .. Nevím, zda si koupit nižší(jako na obrázku) nebo vyšší(něco jak je na způsob basketbalových ).. Na obrázkách jsem jen ukazoval ty styly, ne vzhled. Šlo mi o to, abyste mě pochopili, co myslím ..
Jaké byste tedy doporučili?
Já jsem zamilovaná do Rieker značky. Cenově přístupná, kvalitní, pohodlná a moc hezky vypadá. Např.: sarenza.eu/... V každé větší prodejně je koutek Rieker.
Ahá, už chápu, kdo jste a co očekáváte.
Vy očekáváte evidetně, že poradíme světoznámou značku, kde to půjde hodně vidět, abyste byl značkový a in. Nemá pravdu?Každému se chodí dobře v něčem jiném, mě třeba v Nike, ale také v obuvi od Deichmanna nebo prostě v kvalitní obuvi z dobré prodejny. Nemá na sobě pruhy ani fajfky, ale bývá kvalitní a vydrží.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.