Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pár otázek

Od: martas17* odpovědí: 17 změna:

Zdravím, chtěl bych se zeptat na pár otázek ze zajímavosti.

1) Pracovali byste raději ráno od 6-14 stím že musíte brzo vstávat a už budete brzo doma nebo třeba od 13-21? prac. doba je stejná jen jiné denní období.

2) Když jedete v autě např. třeba po dálnici a nespěcháte ale jedete, tak jedete rychle, abyste byli rychlej v cíli, nebo jedete pomalu kvůli spotřebě benzínu,nafty.

3) První vztah s opačným pohlavým,kolik vám bylo let, jak se to stalo?

4) Máte rádi teplé večeře?

5) Kdybyste museli odpracovat určity počet hodin dejme tomu 50 a měli byste na to 10 dni pracovali byste, tak že byste pracovali každý den více méně stejný počet hodin a rozložili byste si to do 10 dnů, nebo byste pracovali raději 3-4 dny po 15 hodiných

Díky :D

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

0x

1) ráno

2) když nestíhám, valím, když stíhám, jedu na spotřebu (benzín)

3) 14, kamarád z tábora

4) ano

5) 10 dní

:)

doplněno 16.05.13 20:46:

Teplou věčeří rozuměj i ohřáté jídlo od oběda*smich*

hoummy*
hodnocení

0x

1) 6-14 (lepsí je od 7 do 15)

2) Jezdím podle chuti, na benzín se nedívám, jen když začne svítit :D

3) čerstvě 15

4) i studené :D

5) pracovní dobu bych si rozložil rovnoměrně, nebo podle chuti

mil®
hodnocení

0x

1) ráno

2)jak kdy a jak kde, rád jezdím rychle, ale do práce spíš na spotřebu *smich*

3)17, na praxi

4) mám, ale nemusím je mít

5) 10 dní

martas17*
hodnocení

Ahá, to je zajímavé to stou večeři jsem měl položit jinak, jestli máte raději teplé nebo studené, protože, já si nedokážu představit mít teplotu večeři a a ni bych snad nechtěl :D

vlasatec*
hodnocení

0x
1) nejradši střídat podle potřeby
2) když jsem unavenej tak jedu rychle, když mam náladu tak na spotřebu, taky záleží na finanční situaci a autě v kterém jedu
3) 24 první a jediná a jinou nechci. Hodně jsem se za to modlil a pak se prostě objevila :)
4) ano
5) záleží na náročnosti práce ale pracoval bych co nejméně dní

dzordz*
hodnocení

0x

13-21 je celkem ideální.

No, jestli to je něco, co trvá 50 hodin a co se musí do té doby udělat a není závislé na ničem/nikom jiném, tak "rovnoměrně". Tedy podle plánu. Haha. Reálně ze začátku skoro vůbec a v posledních dnech 16 hodin denně.

hodnocení

0x

1. Nerad pracuji na pevnou prac. dobu

2. na spotřebu

3. 18 na chatě

4. Mám, ale nevyžaduji

5. 3 dni 10 hodin pak méně

monika23
hodnocení

0x

1) 13-21

2) podle situace

3) 21, o 9 let starší a chtěl po 14- denní známosti dárek ke kulatým narozkám :)

4) je mi to fuk, podle toho kde jsem a na co mám chuť

5) obden desítku

lidus*
hodnocení

0x

1. 6-14 ale raděj až od 8

2. Neřídím, ale manžel jezdí 120 a to hlídá

3. skoro 18, v autě škoda 120 fungl novém

4. Teplé zbytka od oběda jinak studené

5. raděj 10 dnů

hodnocení

0x

1) ano, radši ráno

2) záleží na situaci, normálně jedu těch 120-130

3) 14, byli jsme kamarádi a nějak nás to k sobě táhlo :)

4) ano, ale spokojím se s jakoukoliv dobrou, klidně studenou večeří

5) každý den stejně

hodnocení

0x

1. rozhodně radějí ráno

2. bývala jsem opatrný, pomalý a ostatní zdržující řidič, už jsem toho nenechala. Ale jinak často šetřím čas, protože i čas jsou peníze.

3. 17, tábor

4. večer nemívám na teplé a těžké jídlo chuť, ale ostatním bez problémů připravím

5. rozpočítám si průměr a každý den se budu snažit aespoň hodinku přidat.

cyril*
hodnocení

0x

1) raději bych nepracoval

2) jedu podle situace a nálady

3) s opačným pohlavÝm jsem zaplaťbůh vztah nepoznal

4) nejen večeře

5) zorganizoval bych to tak, aby na mne žádná práce nezbyla

Není zač. *frajer*

repkin*
hodnocení

0x

1) - ráno 2) - na spotřebu 3) - kdo si to má pamatovat?*nevi* (asi 14) 4) - ano 5) čím dřív, tím líp

joudic*
hodnocení

0x

1) Pracuji nejradeji az vstanu ja, a kdyz si muzu ten den udelat volno, treba protoze sviti slunko

2) Vesmes podle rozpolozeni, pocasi. A v lete, kdyz jsem, tam kde jedu, domluveny na Plzen na zahradku, jedu rychle :)

3) U splavu, 15

4) Jidla nerozlisuji, jim kdyz mam hlad a nebo cas, teplou ci studenou kombinaci z toho, co mam doma, nebo podle momentalni chuti a nekdy toho, co budu pak delat

5) Prvni bych vymyslel jak si to ulehcit, bud nejakym programem nebo postupem, tak aby to trvalo co nejkratsi dobu :) a kdybych tech 50h musel odsedet v kanclu, tak 7 dni bych proflakal na internetu a zbyvajici 3dny bych to delal :D A kdybych to po udelani daneho ukolu mohl zabalit, tak bych to udelal nejlepe na jeden zatah, at muzu vypadnout :) Nicmene odpoved se muze radikalne menit s vysi odmeny :)

doplněno 17.05.13 06:21:

jinak nas netahej na nudli, ze se ptas ze zajimavosti :D

hodnocení

0x

1. Já jsem spíš sova. Můj pes je ale skřivan, takže to není tak úplně jednoznačné. Ale zas takový skřivan to není, takže dosahujeme celkem dobrého koompromisu.

4, Snídej sám, obědvej s přítelem, večeři dej svému nepříteli.

iz*
hodnocení

0x

1) Jak kdy. 2) Neřídím. 3) Už si nepamatuji. 4) Ne. 5) Prvních 4 až 5 dnů, zbytek volno.

Podle mne je na hraně už dvanáctihodinová směna. Po cca 6 až 8 hodinách se snižuje pozornost, zvyšuje se únava a člověk dělá více chyb.

ron*
hodnocení

0x

1) Rozhodně ráno.

2) Nemám ŘP.

3) 16 let - brigáda (můj manžel;))

4) Ano, večeře je mé jediné teplé jídlo za celý den (mimo víkendy, kdy teplé jídlo mám k obědu a večeři většinou studenou)

5) 6 - 7 dnů, zbytek volno

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]