Nejste přihlášen/a.
Zdravím, chtěl bych se zeptat na pár otázek ze zajímavosti.
1) Pracovali byste raději ráno od 6-14 stím že musíte brzo vstávat a už budete brzo doma nebo třeba od 13-21? prac. doba je stejná jen jiné denní období.
2) Když jedete v autě např. třeba po dálnici a nespěcháte ale jedete, tak jedete rychle, abyste byli rychlej v cíli, nebo jedete pomalu kvůli spotřebě benzínu,nafty.
3) První vztah s opačným pohlavým,kolik vám bylo let, jak se to stalo?
4) Máte rádi teplé večeře?
5) Kdybyste museli odpracovat určity počet hodin dejme tomu 50 a měli byste na to 10 dni pracovali byste, tak že byste pracovali každý den více méně stejný počet hodin a rozložili byste si to do 10 dnů, nebo byste pracovali raději 3-4 dny po 15 hodiných
Díky :D
1) ráno
2)jak kdy a jak kde, rád jezdím rychle, ale do práce spíš na spotřebu ![]()
3)17, na praxi
4) mám, ale nemusím je mít
5) 10 dní
1. rozhodně radějí ráno
2. bývala jsem opatrný, pomalý a ostatní zdržující řidič, už jsem toho nenechala. Ale jinak často šetřím čas, protože i čas jsou peníze.
3. 17, tábor
4. večer nemívám na teplé a těžké jídlo chuť, ale ostatním bez problémů připravím
5. rozpočítám si průměr a každý den se budu snažit aespoň hodinku přidat.
1) Pracuji nejradeji az vstanu ja, a kdyz si muzu ten den udelat volno, treba protoze sviti slunko
2) Vesmes podle rozpolozeni, pocasi. A v lete, kdyz jsem, tam kde jedu, domluveny na Plzen na zahradku, jedu rychle ![]()
3) U splavu, 15
4) Jidla nerozlisuji, jim kdyz mam hlad a nebo cas, teplou ci studenou kombinaci z toho, co mam doma, nebo podle momentalni chuti a nekdy toho, co budu pak delat
5) Prvni bych vymyslel jak si to ulehcit, bud nejakym programem nebo postupem, tak aby to trvalo co nejkratsi dobu
a kdybych tech 50h musel odsedet v kanclu, tak 7 dni bych proflakal na internetu a zbyvajici 3dny bych to delal :D A kdybych to po udelani daneho ukolu mohl zabalit, tak bych to udelal nejlepe na jeden zatah, at muzu vypadnout
Nicmene odpoved se muze radikalne menit s vysi odmeny ![]()
jinak nas netahej na nudli, ze se ptas ze zajimavosti :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.