Nejste přihlášen/a.
Zdravím, chtěl bych se zeptat na pár otázek ze zajímavosti.
1) Pracovali byste raději ráno od 6-14 stím že musíte brzo vstávat a už budete brzo doma nebo třeba od 13-21? prac. doba je stejná jen jiné denní období.
2) Když jedete v autě např. třeba po dálnici a nespěcháte ale jedete, tak jedete rychle, abyste byli rychlej v cíli, nebo jedete pomalu kvůli spotřebě benzínu,nafty.
3) První vztah s opačným pohlavým,kolik vám bylo let, jak se to stalo?
4) Máte rádi teplé večeře?
5) Kdybyste museli odpracovat určity počet hodin dejme tomu 50 a měli byste na to 10 dni pracovali byste, tak že byste pracovali každý den více méně stejný počet hodin a rozložili byste si to do 10 dnů, nebo byste pracovali raději 3-4 dny po 15 hodiných
Díky :D
1) ráno
2)jak kdy a jak kde, rád jezdím rychle, ale do práce spíš na spotřebu
3)17, na praxi
4) mám, ale nemusím je mít
5) 10 dní
1. rozhodně radějí ráno
2. bývala jsem opatrný, pomalý a ostatní zdržující řidič, už jsem toho nenechala. Ale jinak často šetřím čas, protože i čas jsou peníze.
3. 17, tábor
4. večer nemívám na teplé a těžké jídlo chuť, ale ostatním bez problémů připravím
5. rozpočítám si průměr a každý den se budu snažit aespoň hodinku přidat.
1) Pracuji nejradeji az vstanu ja, a kdyz si muzu ten den udelat volno, treba protoze sviti slunko
2) Vesmes podle rozpolozeni, pocasi. A v lete, kdyz jsem, tam kde jedu, domluveny na Plzen na zahradku, jedu rychle
3) U splavu, 15
4) Jidla nerozlisuji, jim kdyz mam hlad a nebo cas, teplou ci studenou kombinaci z toho, co mam doma, nebo podle momentalni chuti a nekdy toho, co budu pak delat
5) Prvni bych vymyslel jak si to ulehcit, bud nejakym programem nebo postupem, tak aby to trvalo co nejkratsi dobu a kdybych tech 50h musel odsedet v kanclu, tak 7 dni bych proflakal na internetu a zbyvajici 3dny bych to delal :D A kdybych to po udelani daneho ukolu mohl zabalit, tak bych to udelal nejlepe na jeden zatah, at muzu vypadnout
Nicmene odpoved se muze radikalne menit s vysi odmeny
jinak nas netahej na nudli, ze se ptas ze zajimavosti :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.