Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co podniknout o volném víkendu

Od: jiristransky® odpovědí: 7 změna:

Poraďte nějaké tipy, co děláte o volném víkendu. poslední dobou volné víkendy nemám, ale tento víkend nemám práci a ani nápad jak se zabavit.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

V jakém městě bydlíte?

hodnocení

bydlím kousek od prahy - Neratovice

hodnocení

0x

Co si zajet do Prahy na nějaké pěkné divadelní představení?

Hrají toho docela dost vizte programy.sms.cz/...

hodnocení

divadlo určitě není špatný nápad, ale zajímavé představení jsou spíš večer.

jamamba*

Divadlo a pak večeře Praha Ládví- Rest. Lapák- je to nově otevřené a podle fotek pěkné a má to někdo z Neratovic-třeba dostanete slevu:). Nebo jděte na koupaliště, má být hezky. Na výlet, nebo vypněte telefon a relaxujte, čtěte si, pusťte si nějaký super film. Nebo obvolejte známé, co jste dlouho neviděl a jděte na pivo:)

hodnocení

Supr, přesně takovou odpověď jsem čekal. obvolám známé, zajedem na koupák a cestou domů to vezmeme přes restauračku Lapák - z fotek to vypadá velice lákavě. Děkuji za tento tip na restauračku :) už se mi sbíhají sliny ;)

hodnocení

0x

Ahoj, Jirko, záleží na tom, co Tě baví. Sportovci rádi sednou na kolo, nazují kolečkové brusle, poměří se v tenise či badmintonu. Co pěší turistika, třeba organizovaná? Různé organizace i dnes pořádají "vejšlapy", i když za totáče jich bylo daleko víc.

Neratovice - pokaždé, když jsem přes ně služebně jela, zastavila jsem na hlavní silnici a šla žádostivě koukat přes sklo do pěkných lázní - bazénu. Nikdy ale nebyl čas si zaplavat také. Tak toho využij, případně nějaké koupaliště venku., má být hezky.

Jinak moje víkendy - když někde něco je, střídají se jízdy parními vlaky a traktoriády. Tak třeba:

19.5. - 130 let železniční trati Choceň- Litomyšl. Jel Velký Bejček - Líza z Letohradu.

26. 5. - 100 let Holcimu - jel také Velký Bejček, ale tentokrát z výtopny Jaroměř. Obojí byla nádhera.

9. 6. - S vnoučaty výlet do ZOO v Liberci - pořádali místní hasiči a bylo to doslova "za hubičku".

23. 6. 6. ročník traktoriády v Jankovicích. Těch uplynulých 5 ročníků, to byla nádhera a tak se nemohu letos už dočkat.

Prostě si musíte najít, co Vás baví, to potom rozvíjet a hledat, kde se co koná.*placni* Jaga.

A tohle je ten jaroměřský Velký Bejček. Že je to nádhera, která se už tak dneska nevidí?

Co podniknout o volném víkendu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]