Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolik jste zaplatili za bílou plombu?

Od: karlos4* odpovědí: 9 změna:

Prosím,kolik se asi platí za bílou plombu? Vím,že je to u každého zubaře jiné a ne každý má vyvěšený ceník. Manželka platila u zubařky za bílou plombu 32O,-Kč a já za bílou ve zhruba stejné velikosti 73O,-Kč a ani mě předem zubař neinformoval o ceně. Pravda,měl jsem se předem zeptat,ale domníval jsem se,že to bude zhruba plus mínus jako u manželky. Obávám se,že už na další plánované plomby nebudu mít peníze. Zubaře také nemohu změnit,jsem rád,že jsem vůbec nějakého našel, i když musím daleko dojíždět po odchodu mé zubařky do důchodu. Kolik platíte vy?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cobrak*
hodnocení

0x

Obecně platí, že je levnější si dobře čistit zuby a tím předcházet plombám, ale můžeme si sami přiznat, že i přesto se prostě občas stane, že si sedneme na křeslo a zubař nám oznámí, že máme kaz. Já mám osobně plombu jen jednu a bílou. Stála mě 1 200Kč. Mám za to, že bílých plomb je několik druhů a čím je levnější, tak tím méně vydrží a vypadne dřív.

paaja*

bílých výplní je skutečně spousta druhů ale ne vždy platí přímá úměra, že čím dražší tím kvalitnější. Hodně záleží na šikovnosti a zkušenosti zubaře a také na tom, jak rychle potřebuje vydělat na pořízené vybavení *smich*

Ceny na vesnicích a malých městech v rozpětí 400 - 1500, můžou se objevit výjimky.

mojmovl*
hodnocení

0x

No já zatím za bílé plomby neplatil nic,ale nebude to možná tím,že můj zubař je můj bývalý soused?:)

hodnocení

0x

Mám vpředu 1 bílou plombu, už asi 3 roky. Platila jsem 530 Kč, z toho 500 za plombu a 30 poplatek. Jaga.

olaf71*
hodnocení

0x

700 za plombu jako takovou, celé i s prácí 3500kč.

hodnocení

0x

běžně platím 1400,-

1.100,- je samotná plomba, zbytek už ani nevím, ale něco kolem toho. Naštěstí nemám velkou spotřebu :)

ron*
hodnocení

0x

800,- za plombu bez práce.

fram
hodnocení

0x

Bývalá podniková, nyní soukromá zubařka 300 - 350Kč bílá vpředu.

krkovicka*
hodnocení

0x
850kč+30kč+600za práci s injekci.Ale tý těžce vydreny peníze tý stály hodně;) a hodinu a půl mordy na křesle:(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]