Nejste přihlášen/a.
Prosím,kolik se asi platí za bílou plombu? Vím,že je to u každého zubaře jiné a ne každý má vyvěšený ceník. Manželka platila u zubařky za bílou plombu 32O,-Kč a já za bílou ve zhruba stejné velikosti 73O,-Kč a ani mě předem zubař neinformoval o ceně. Pravda,měl jsem se předem zeptat,ale domníval jsem se,že to bude zhruba plus mínus jako u manželky. Obávám se,že už na další plánované plomby nebudu mít peníze. Zubaře také nemohu změnit,jsem rád,že jsem vůbec nějakého našel, i když musím daleko dojíždět po odchodu mé zubařky do důchodu. Kolik platíte vy?
Obecně platí, že je levnější si dobře čistit zuby a tím předcházet plombám, ale můžeme si sami přiznat, že i přesto se prostě občas stane, že si sedneme na křeslo a zubař nám oznámí, že máme kaz. Já mám osobně plombu jen jednu a bílou. Stála mě 1 200Kč. Mám za to, že bílých plomb je několik druhů a čím je levnější, tak tím méně vydrží a vypadne dřív.
bílých výplní je skutečně spousta druhů ale ne vždy platí přímá úměra, že čím dražší tím kvalitnější. Hodně záleží na šikovnosti a zkušenosti zubaře a také na tom, jak rychle potřebuje vydělat na pořízené vybavení
Ceny na vesnicích a malých městech v rozpětí 400 - 1500, můžou se objevit výjimky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.