Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
máte dobrý tip na alko pití na zítřejšího Silvestra? Každý rok pijem láhev šampusu o půlnoci, páč druhý den se jede na velkou procházku do lesa a do ZOO, tak jsem ráno každý rok fit, a ani nějak alkoholu neholdujeme.
Letos to chceme změnit a kámoška doporučila jagermeistra s grep.džusem, je to dobrý?
Osobně jsem více pivařka, ale raději jenom občas -páč bych byla jak bečka.
Co budete pít vy?
Stejně jako každý jiný den, pár piveček a možná několik rumíčků. Šáňo mi nedělá dobře, proto se do něj už léta nenutím ani symbolicky...
Šampusem si taky jen symbolicky každým rokem připíjím, taky mi moc nejede. Nevím proč je to jakoby symbol přípitku na Silvestra?Kde se to vzalo?
To netuším, pro mnoho lidí je to jakési "slavnostnější" pití. Ale kvůli tomu si já žaludek kazit nebudu. Ani symbolicky, nemám to zapotřebí...
Výborný je hruškový džus s tonikem a s vodkou.A ta velká procházka do lesa a do ZOO je určitě mnohem krásnější,než se léčit z opice.
Nic. Pivo mi hrozně nechutná, je hořké a za celý svůj dlouhatánský život jsem ho celkem "vypila" asi 3 lžíce. Nezlobte se na mě, pivaři, ale každému chutná něco jiného.
Jenže mně nechutná ani to šampáňo. Bulbinky lezou do nosu, člověka to nafukuje, chuť vcelku veškerá žádná. Nevím, proč se na oslavu pije šampáňo.
Ale abych nebyla za úplného pitomce - nepohrdla bych vodečkou s džusem, nebo colou s rumíkem. To se ale musí pít s rozumem. Vypadá to, že to nijak "neožírá" a bác, najednou je konec.
Nebudu pít žádný alkohol. Manžel už 7 let úspěšně abstinuje po pobytu v legendární Želivi. Ne že by mi zakazoval, ale na co ho pokoušet. Koupila jsem dětské jahodové pití bez alkoholu a dáme si taky vychlazenou kofolu. Tu běžně nekupuji, jelikož je hodně drahá a k tomu silně kalorická. Jednou za čas ale zhřešíme.
A na Nový rok nás určitě hlava bolet nebude! :D Všem přeji hezký nový rok a hodně zdravíčka. Jaga.
Ta procházka do ZOO je prima nápad, to bych brala hned!
A co takhle na Silvestra překvapit tělo vodou?
Ok, vstupenku do řitních krajů si udělím sám
Podle vašich odpovědí soudím, že moje pití, absinth s tonikem (namíchané), pro vás nebude :D
Co takhle vodku s džusem? Panák vodky do tří deci džusu. Holky mají nejradši Jahodový. Ale jinak podle chuti.
Nebu rum s Colou(kofolou).
Jinak ten Jäger se dá míchat s Colou. Hořké se sladkým se srovná. Jägera máte, dokoupíte jen Colu
Nic... Páč včera, ač skoro abstinent, jsem vše vypila
. Prostě tak nějak nastala ta pravá chvíle. Takže nejdříve padla lahvička vermutu, pak šampaňský, lahvička červeného a ukončeno lahví bílého vína. No, sama jsem na to nebyla. Byli j sme dva
. A pro zvědavce : Ráno mi bylo dobře, neblinkala jsem, ani hlava nebolela
Jseš si jistá tím oslovením "abstinent"? Podle toho, co jsi napsala, bych spíše řekl norek
Po obědě si s manželem otevřeme sedmičku dobrého vína-nejlépe výběr z hroznů či pozdní sběr když ji vypijeme otevřeme ještě jednu a to nám vydrží do doby než půjdeme spát. Uděláme si 15 chlebíčků ze 2 rohlíku chuťovky, nakrájíme domácí uzené a okurky a klidně jako každý rok se může i někdo z přátel stavit. Je mi celkem jedno co je IN pít, já piju co mi chutná a hlavně když já chci.
B52 neni špatne.. to mi připomělo jak jsem si to daval naposledy, číšnice to donesla a pry jestli to chcem zapalit, jenže v tom zustaly ty brčka a co se nestalo... :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.