Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolik zhruba času strávíte zkrašlováním?

Od: krkovicka* odpovědí: 4 změna:
Hezky večer.Zajímalo by mě kolik času denně věnujete péči o sebe.Ať jde o ranní či večerní hygienu a rozmazlovani.Když bych si podle life style magazínu měla řídit tak bych nedělala nic jiného než jen patlala na sebe krémy celý den.Ono třeba rty nebo oči,masáž chodidel,koupani,zastřihavani,vlasy,zabaly...celý den v tahu.Má vůbec na to někdo čas?Kolik času denně stráví průměrná žena těmito záležitostmi?Kdybych měla bych upřímná jsem rada když večer vlezu do vany,oholim se,odlicim a napatlam na sebe krém.Ráno makeup.Beru v potaz že věkově to bude odlišné.Díky za příspěvky.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

cobrak*
hodnocení

0x

Ještě, že my chlapi jsme těchto omlazovacích kúr ušetřeni :-D

doplněno 15.06.12 21:11:

Až na to holení :-D

stribrnak*

až na to holení

hodnocení

0x

Na minuty nevím, ale čím jsem starší, tím více času svému ubohému tělu musím věnovat. *plac*Ale tím více jsem ráda, že blbě vidím, zvláště pak, když jdu kolem zrcadla. *hi*

hodnocení

0x

Dobrý den Krkovičko,

zajímavá otázka ... Moje ranní hygiena spočívá v čištění zubů, omytí obličeje studenou vodou. Poté vyčistím obličej pleťovou vodou, kterou používám už dlouho, je pro citlivou pleť. Učešu si vlasy a jinak mám ráno pokoj. Večer samozřejmě sprcha + sprchový gel. Dále to stejné jako ráno. Celkem mně zabere péče o sebe denně tak 20 až 30 minut. Když si umývám vlasy, tak samozřejmě trochu déle. Anzionka.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]