Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mám suchou pokožku na hlavě - nejsou to lupy

Od: rotorod® odpovědí: 1 změna:

zdravím. pořád se mi sype z hlavy když si přejedu po vlasech. Ale lupy to 100% nejsou. Vlasy mám čiste. mám suchou pokožku a ta se mi sype. Použivam šampon head&shoulders na suchou pokožku, ale to mi nějak nezabira

co by jste mi doporučili jineho? mate někdo s něčím takým zkušenosti? děkuji za rady

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

esme*
hodnocení

0x

Zkus nastudovat metodu "no poo", zjednodušeně - bezšamponovou.

Měla jsem taky problémy s vlasy, po umytí mne hlava svědila, šupinatěla, drbala jsem se jak ježek, a druhý den jsem měla zas vlasy mastné. :( Vyzkoušela jsem všechno možné, pro alergiky, z lékárny, všechno na nic. Až když jsem všechnu chemii vyházela a začla si mýt vlasy jen vodou, sodou a octem, tak se to spravilo.

Měla jsem z toho nejdřív obavy, jak budou vlasy bez šamponu vypada, a pravda že prvních pár týdnů nic moc, ale chce to vydržet. Pak se to otočilo a teď mi stačí umýt vlasy jednou za 7-10dnů, nemastí se, jsou pevnější, líp vypadají a nesvědí mne hlava... Mezitím oplachuju jen čistou vodou, když je potřeba. A ne, fakt nepáchnu! *frajer*

Nakonec, před vynálezem chemických šamponů lidi taky museli nějak tu hygienu řešit, a přežili. *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]