Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ocenění slivovice

Od: lantros7® odpovědí: 9 změna:

Mám dotaz týkající se ceny slivovice.

Jakou má cenu například 20 či 30letá slivovice?

Děkuji.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

0x

Obecně - má takovou cenu, jakou je ´někdo´ ochoten za ni dát...

:-D

Jaká slivovice (čistá nebo nějaká směs), kolik %, jak dobrá... Jakou cenu má 20-30 let starý koberec? - je to original kusový gobelín známého umělce a nebo sešmatlaný hadr z chodby úřadu?

hodnocení

Známý našel flašku 1l kterou schoval jeho děda,která celou dobu stála (neležela),a je na ní napsáno třešňovice a letopočet,nic víc.

mowla*

Aniž jsem lahev viděl - pokud má zteřelý špunt, půjde o max. ovoňanou vodu... :-D

Jinak platí, co jsem psal - nejlíp otevřít, ochutnat - a pak buďto s chutí vypít a nebo vylít...

Nebo - jako kuriozitu - nabídnout na nějaké aukci (dražbě...) - ať si to překpapení ´naslepo´ užije někdo jiný...

jesles*

nerad bych byl kupujícím...*smich*

hodnocení

Špunt je zavoskovaný,a jako letopočet je tam rok 1965.

jesles*

slivovice je slivovice a třešňovice je třešňovice,ne?:)

Neprodávat!nalít si!

Cena nebude vysoká...

jabraka*
hodnocení

0x

Slivovici uschovával výrobce pro své děti v dubovém soudku.V lahvi se příliš nemění,rozhodně se nemůže zkazit.Hodnotu a cenu má především pro majitele.

JABRAKA

buss
hodnocení

0x

To nic neříká, co kvalita? Obecně platí: nabídka - poptávka. No a prodej je přestupek.

hodnocení

Flaše sou jen dvě.

Jedna 1965,a druhá 1948.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]