Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neobux com

Od: josef* odpovědí: 6 změna:

Zdarec máte někdo s tímto zkšenosti? prý je to společnost co vám opravdu pošle peníze za to že jim klikáte na reklami.

Jaký na to máte názor?

neobux.com/...

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

praivo*
hodnocení

0x
Dříve to fungovalo, dnes už se to nevyplatí, dávají dost málo.
josef*
hodnocení

A existuje nejaká taková stránka kde by se to vyplatilo?

jokeer*
hodnocení

0x
Nazdar, pokud máš Android, vyzkoušej CashPirate, vyplácí po 2500 bodů/2,5$, většinou to dostaneš tak za dva týdny, až měsíc, záleží jestli jsou aplikace a jak se tomu věnuješ, jak často aplikaci navštěvuješ, některé aplikace jsou tam jen chvíli. Dostáváš za stažení a otevření aplikace z Google Play. Já už si tak vydělal zhruba 500 Kč, peníze ti pošlou na PayPal :) CashPirate je asi jediná aplikace, která skutečně vyplácí.
josef*
hodnocení

A za jak dlouho těch 500Kč vydělals?

jokeer*

Tak bylo to asi tak rok, ale musíš brát v potaz, že jsem se zrovna dvakrát nesnažil a aplikace stahoval prostě, kdy jsem měl náladu, nicméně i těch 500 Kč je lepších jak 0 :D Když budeš aktivnější a budeš si to hlídat budeš mít více :)

marfusa*
hodnocení

0x

Pro práci s Neobuxem doporučuji stránku www.balikpenez.eu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]