Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vstriky -válce

Od: loposlap odpovědí: 3 změna:

Zdravím,mám vstriky 4 co vedou do válců,když je vyndam tak dole jsou měděné podložky které potřebují vyměnit protože špatně dvě tesnily,tak vymenim všechny čtyři,už mám i nové protože tyhle se roztahly a šli do čudu.Problém je v tom že jedna se mi povedla vyndat hned se vstřikem a další nahnutym sroubovakem...jelikož je to hluboko ve valcich tak se to ale blbě dělá ... dvě mi stále nejdou vyndat asi jsou trochu přilepený tím karbonem co mi skrz ně utíkal.. Co s tím?Jak je vyndat?Má s tím někdo zkušenost?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

loposlap
hodnocení

Nikdo neporadí :(?
funcolor*
Delal jsem to vyndavakama na zavity,tzn.kdyz zalomite sroub a utrhnete hkavu tak navrtate ten sroub a do diry naklepnete tento oripravek nevim jak se to jmenuje ale maj to v kszdym zelezarstvi a neni to drahy a timto jsem vyndaval tyhle podlozky ve stejne situaci jako tady popisujete vy,snad vam to pomuze

rv*
hodnocení

0x

Já to dělal ohlým silnějším drátem, jehož konec jsem zbrousil

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]