Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Automechanik podvod

Od: thomasvogl odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,jeden automechanik z vesnice mi rozebral motor s tím že ho pretesni a včera mi auto přitáhl traktorem a řekl že už to opravit nejde ... auto normálně jezdilo a teď ani nestartuje... co mužů v mě situaci dělat?Mimo toho že mu rozbiju hubu?Díky předem za rady.

doplněno 23.02.15 22:38:

Ps:Jedná se o passat rok 2008 takže to není levná sranda...mám od něj potvrzení že to dělal a ještě jsem s nechuti zaplatil 2200 kč

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jno
hodnocení

0x

Pokud mu rozbijete hubu, pak auto potřebovat nebudete - půjdete za čas do lochu.

albatros498022*
hodnocení

0x

Pokud máte řádně sepsanou objednávku tak pochopitelně po prohlédnutí soudním znalcem v oboru vozidel a vypracování znaleckého posudku se obrátíte na dotyčného aby škodu napravil. Pokud tak neučiní bude následovat podání u soudu v občansko právním řízení a následnému rozhodnutí soudu.

danys*
hodnocení

0x

vaše hloupost, že si dáváte auto opravit k takovýmu joudovi!

auto mu vraťte a vozidlo uvede do pojízdnýho stavu, jak bylo před opravou nebo at vám zaplatí opravu auta. pokud máte potvrzení, tak když nebude chtít zaplatit opravu, tak řešit soudně.

Jo jinak o podvod se nejedná, jedná se o občanskoprávní spor, když už

pb®
hodnocení

0x

Když to nejde přetěsnit, pořád jde na vrakáči koupit jiný motor a vyměnit. Trvala bych na tom, že když jste autem přijel, také s ním odjedete, tedy ať ho uvede do původního stvau.

hodnocení

0x

po hubě bych mu dal a ne mu ještě platit blbovi jediný co dle mě můžete udělat si auto nechat opravit jinde a doufat že ho ten první opravář nezničil nák zásadně

dle mě se soudit nemá cenu víc prosoudíte a bude to na dlouhej loket

příště líp vybírat ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]