Nejste přihlášen/a.
Ahoj mám intimní problém tam dolů jsem jsem si nacvičovala zavádět tampon ale neměla jsem tampon ale korálek teď ten korálek je hluboko a nemohu ho dostat ven pomozte
Korálek? No, když pominu, že to je pěkná blbost, tak to zkus vyndat v leže, lépe se "tam" dostaneš. Případně ve stoje, s jednou nohou na idli. A u toho zaltač, jako bys měla zácpu a strašně tlačila na záchodě, korálek by se měl posunout blíže ke vchodu.
Pokud nic nezabere, budeš muset ke gynekologovi, který korálek vyndá.
Blbost to je - ale když jsem kdysi sledoval rozhovor tuším s Uzlem, jenom jsem valil bulvy, co vše se zadaří... Korálek je sice blbost, ale zase tak velká či neobvyklá ne...
Asi nejvíc mne pobavila smrková šiška... Bez kondomu...
No - samozřejmě u gynekologa, na koze a opatrně, pomocí zrcadla - a ta baba prý nebyla žádná -náctka, přesto měla problém k doktorovi vůbec dojít - šiška totiž ve vlhku nabobtná a roztáhne šupiny...
Copak šiška, ta se poddá, i když je jak háček na ryby, ale co taková flaška od mléka (z bývalých dob) a její neuvěřitelný podtlak, který vznikne. To pak musí být teprve rodeo dojít s tím na gyndu. Do kalhotek se asi těžko vejde. Ale upřimně - je to jistě nepříjemné a radil bych tu gyndu dřív, než to tazatelka zastrká ještě hloub. Můžu-li dodat - jsou chvíle, kdy jsem rád, že mám doma dva kluky
Svatá prostoto! Korálek? A proč ne rovnou kedlub? Jak může korálek evokovat tampón? - materiál, tvar, velikost. Buď jsi opravdu rozumu příliš nepobrala, nebo nás tady bavíš a směješ se u počítače, jak se Ti to daří.
1/ Jít k lékaři - gynekologovi. Korálek by Ti mohl v pochvě způsobit zánět. Bude si sice o Tobě asi myslet pěkné věci, že jsi tydýt, ale korálek odstraní.
2/ Když jsi nacvičovala zavádění tampónu, měla sis na to ty tampóny přímo koupit. Nestojí to mnoho, zkusila by sis přímo, jak jej otevřít, pomnout /změkčení/ a zavést. Co má korálek společného s tampónem? Zdá se mi, že pěkně kecáš.
Ještě mě napadlo, když už to tedy muselo být, měla sis korálek navléci na tenký provázek. Bylo by to jako u tampónu a zároveň by to šlo za ten provázek snadno vyndat. Můj ty bože... Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.