Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
mám internet od UPC + nějaký TV tarif, TV dosud nemám, tak využívám jen net. Od počátku platím 449Kč a dosud bylo vše OK a najednou mi poslali SMS že jim dlužím 1200 a jestli to dnes nezaplatím, tak mi típnou net. Tak jsem prošel vyúčtování a oni mi začali od února zvyšovat cenu a teď na posledním vyúčtováná chtěli 699 Kč! Jako já většinou nenaměřím ani 3Mbps a oni na webu nabízejí 30 mbps za 250Kč.
Mám tu smlouvu vypovědět a uzavřít novou?
tak jsem to teď ověřil a mám toto
jako 30mbps nemám ani náhodou, ale to je jedno. Každopádně pořád nechápu jak je méžné, že oni zdraží o 200 a pak až to naskáče na 1200 tak začnou vyhrožovat. To mohli rovnou zvednout cenu na půl milionu měsíčně a za rok mi sebrat barák a auto v exekuci,. to se snad nesmí ne? Mám nějakou cenou ve smlouvě ne?
Zkontroluj si tu smlouvu - pravděpodobně jsi využil nějaké slevy (u UPC obvykle na rok) a poté - pokud smlouvu nevypovíš, automaticky souhlasíš s cenou ´obvyklou´ - obvykle vyšší...
Smlouvu klidně vypověz - ale bacha na výpovědní lhůtu a včasné vrácení zapůjčené techniky - prokazatelné vrácení...
doplněno 13.06.12 17:20:"Já absolutně nemám zájem o služby u nichž se zvedne cena na dvojnásobek aniž bych cokoliv odsouhlasil."
Tak proč jsi s tím souhlasil? Ty´s tu smlouvu před podpisem nečetl? - Sorry, že to píšu takto rejpavě, ale tyhle ´márketingové´ metody UPC (a nejen UPC) jsou notoricky známy...
Pokud net potřebuješ - no, tak si nějaký zařiď - dneska jde třeba mobilní skoro všude, UPC pošli výpověď doporučeně (přes zákaznickou linku to nemá cenu, jen by ses vzteknul) - a je to...
To je teda hezký, to mi nikdo neřekl, že je to jen na rok...
Já absolutně nemám zájem o služby u nichž se zvedne cena na dvojnásobek aniž bych cokoliv odsouhlasil.
Já bych to rád vypověděl, ale dovolat se na zákaznickou linku je nemožné.
Navíc je problém v tom, že internet potřebuju, ale teď už mi fakturují 702Kč za měsíc! To je nehorázný.
Pozor, tak to ale není výsada jen UPC. Kyslíci taky dávaj novým klientům za 400, ale na rok. Pak automaticky zvednou na těch 750. Zpět na 400 to daj jen tomu, kdo tam zavolá a chce dát výpověď (jako já) a to to ještě mezitím zkusí s 500. Kdybych ustoupil, byl bych o kilčo měsíčně lehčí. Ale trval jsem si na svém, takže paní na druhém konci drátu "bravurně a zdlouhavě zároveň" prohrabala svůj comp a oznámila mi, že úplně čirou náhodou zjistila, že jsem stálý a včas platící zákazník - tudíž pro mě má ještě jednu slevu. Přitom jsem tam byl prvním rokem (čerstvě vypršela lhůta) a ségra to měla to samé . Ona to je všechno jedna verbež
Jednoznačně vypovědět a nenechat se při vypovědi ukecat na nějaký jen o trochu výhodnější tarif. Trvat na svém, tvrdit že přejdete k jinému místnímu většímu poskytovateli - netbox apod. Budete to muset poslat písemně s doručenkou, protože na maily neodpovídají a infolinka neexistuje. Tak třikrát Vás budou nutit do jiného, mírně zvýhodněného tarifu, když počtvrté odmítnete, vyhoví. Známý to tak udělal, tedy bylo to včetně kabelovky, teď platí méně za rychlejší net. Hlavně vydržet a být důsledný. Ale ještě lepší by bylo opravdu přejít k jinému poskytovateli, pokud tam nějakého máte. UPC se v poslední době opravdu chová jako hovado. Taky jim hrozí 100mega pokuta. Když ji dostanou, na kom se asi budou hojit?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.