Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ex přítel mi nechce vratit penize a věci

Od: vendy87* odpovědí: 5 změna:

Zdravim, prosim poradte : S pritelem nejsme skoro dva mesice. Dluzi mi par ticis korun a nejake osobni veci. Nevim jak na nej. Pred tremi tydny mi posilal jeho nove cislo, pry at se muzeme domluvit, ohledne vraceni veci, ze mi vrati to co ma, ze se nemusim bat. Kdyz jsem urgovala ohledne vraceni penez, prisla jen sms s vysmatym smajlikem, a at neotravuju Nechapu myslenku toho, proc i poslal sve nove cislo...asi kvuli tomu, ze si myslel ze se budu doprosovat k obnoveni vztahu, nebo nevim... Pote uz se ma sms nedorucila, nebot si me cislo asi zablokoval. Na emaily taky neodpovida. Dnes rano jsem psala z jineho cisla..bez odpovedi. Mam se otocit na jeho rodice? to je mi blby, je to nase vec. Diky za odpovedi.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

danys*
hodnocení

0x
Pokud nemáte žádné potvrzení, tak pokud nebude chtít, tak vám nic nevrátí. Zkuste ty rodiče, kdyz z vás má srandu.

hodnocení

0x

Pokud nemáte o půjčení peněz a věcí žádné doklady, nic jiného vám nezbyde. V poslední SMS vám dal najevo, že vracet nic nehodlá a jste mu ukradená.

hodnocení

0x
Co je psáno,to je dáno.
Bohužel pro Vás.Ponaučení pro příště...

hodnocení

0x

Vezměte tuhle zkušenost jako tvrdou školu života a poučte se. Už nikdy do chlapa nedávejte peníze. Ani formou půjčky. Chlapy si také vybírejte mnohem pečlivěji. Je to smutné, ale je to tak.

Poznatek od chlapa: platí to i obráceně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]