Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu,zanedlouho oslaví moje kamarádka 40 narozeniny a já nemám ani představu co se hodí dát za dárek,děkuji moc za odpovědi.
Nechci nikomu a ničemu dělat reklamu,ale už několikrát jsem dal jako dárek něco ze Slevomatu,to je slevový portál na internetu.Za cca poloviční cenu je tam možno koupit třeba masáž,úpravu pleti či jednodenní výlet,plavbu po Vltavě s občerstvením,vše v termínu,který si může kamarádka určit sama.Pokud je to opravdu blízký člověk,můžeš třeba zakoupit jeden den lázeňských procedur na webových stránkách lázní,byli jsme v Třeboni na floatingu v uzavřené vaně s vodou z mrtvého moře,je to příjemné a relaxující a stálo to asi 460 Kč.Takové dárky volím já a myslím,že jsou vždy s radostí přijaty.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.