Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nespolehlivý slevový portál koloslev.cz

Od: kenyska® odpovědí: 1 změna:

Dobrý den, chci se zeptat, jestli nemáte někdo negativní zkušenost se slevovým portálem www.koloslev.cz nebo jeho podporálu vyřizujícího zakázky - e mail: fajnradia@gmail.com.

objednala a zaplatila jsem si dvě věci, obdržela jsem i ty jejich vouchry. Nejdřív komunikovali a slibovali, ale po čase již přestali komunikovat. Kde mám nahlásit jejich neserioznost na ČOI? Nebo na policii? Nemám s tímto jednáním prozatím zkušenost. poraďte někdo, kdo jste již něco podobného řešili. Děkuji moc a zdravím kenyska

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

dzordz*
hodnocení

0x

To je na úrovni toho obchodu, co zasílá zboží z Kalifornie, jak se tu na něj někdo ptal včera. Stránky splácaný dohromady, nikde nic, v kontaktech e-mail a jinak taky vůbec nic. Zakázky jim vyřizujou rádia na gmailu? Tak to potom jo.

Maj to rusák s ukrajincem, na fb jako zaměstnavatel uveden ještě druhej slevovej portál a u něj komentáře jako "co takhle trestné oznámení na ...,nezkoušel jste někdo?", "koupila jsem 2ks zboží,po několika urgencích po 14 dnech přišel 1 ks - na e-maily nereagují!Prostě SUPER podvodná firma na tahání peněz z lidí...NEKUPUJTE SI U NICH NIKDO NIC,ZBOŽÍ ANI PENÍZE NEUVIDÍTE!", "tento slevový portál už vlastně ani neexistuje...", "nedoporučuji,jsou to zloději a s...".

Tak to vidíte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]