Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
brácha si sehnal práci v call-centru pro Vodafone. Je tam zatím ve zkušební době a tvrdí mě, že po něm chtějí aby si obstaral nějaké know-how učebnice ke školení, že oni tyhle učebnice poskytují ale chtějí zálohu 750Kč/ks tedy dohromady 1 500,-Kč. Tohle se mi zdá jako naprostá blbost, pochybuji že kdyby chtěli nějakou zálohu tak to nebude taková suma a myslím si že tyhle věci dávají zadarmo a rozdají nějaká skripta. Chce po mě totiž ty peníze půjčit ale myslím si že to je lež, a chce vytahat akorát prachy.
Pokud tu nebude čirou náhodou někdo s přímou zkušeností, můžeme se tu jen dohadovat.
Má osobní zkušenost se všemi zaměstnáními, včetně veškerých brigád (z toho 2 call centra) - nikdy jsem nemusela platit nic extra za školení a další vzdělávání. Vždy to bylo v zájmu firmy a tudíž to celé hradily ony - včetně podkladů. Což ovšem neznamená, že Váš bratr to má jinak.