Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vaše objednávka byla expedována -význam?

Od: petrxxmencz odpovědí: 4 změna:

Zdravím, Nechal jsem si na poštu zaslat balík a do tří dnů mi na E-mail přišla zpráva "Vaše objednávka čxxxx(nebo její část) byla dnes expedována. To znamená, že byla vyslána přepravcem a na poště ještě není a pořád se přepravuje? A v jakém tvaru mi pošlou sms nebo E-mail, jestliže na poště bude? Předem díky.

doplněno 23.02.15 13:14:

A do kdy po doručení balíku na poštu jsem povinen si ho vyzvednout?

doplněno 24.02.15 15:45:

Zdravím ještě k té poště, Včera mi poslali sms toto: Předpokládaný den uložení 24.2 od 15:00 hod, pošta xxxxxx.

že píšou, že je to předpokládané dnes tak tím myslí to, že mi ještě dneska napíšou, že je to 100% dodaně na poště a nebo, že to tam už je a můžu si zásilku vyzvednout? Vím sleduji stav objednávky online a tam je, že to prošlo přepravou a, že je zásilka na poště ale chybí tam políčko "zásilka dodána". Mám tedy do dneška čekat na zprávu, že je tam zásilka na 100% připravená a nebo mám zajít na poštu? Nejsem si jistý, Předem díky. :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, toto je oznámení z e-shopu, že balík byl předán přepravci. Podle přepravce Vás tento bude či nebude dál informovat (mail, SMS nebo telefonát). Zdravím!

junkers*
hodnocení

0x

Znamená to, že už je to vážný a máte si připravit drobné.

SMS má tvar: "dnes vám budeme doručovat balík č. xxxxx mezi 10 - 17 hodinou (stejně to klidně nedodržej). Česká pošta.

Ale ta sms přijde asi až zítra, možná i pozítří.

doplněno 23.02.15 13:32:

Asi do tejdne. Pak to valí zpátky.

hodnocení

0x

Určitě máte v tom emailu napsáno "sledování zásilky". Na to kliknete a zobrazí se Vám, jak to postupuje. Ale někdy se to neobjeví ihned. Někdy to trvá i několik hodin. budete tam mít přesně popsáno, co se se zásilkou děje a kdy bude doručena na místo určení.

petrxxmencz
hodnocení

Děkuji všem za rady, to jsem potřeboval vědět, ještě jednou díky :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]