Nejste přihlášen/a.
Nevím proč moje otázka byla zrušena,ale ptám se znova: Znáte nějakého dopravce kdo by přivezl auto z ruska ,nebo kdo vozí auta z ruska? Děkuji za odpověď..Potřebuji co nejdřív odpověď a doufám ,že moderátor to zase nevymaže,,, děkuji za pochopení...
Tak ono to má cenu .. togliatti.drom.ru/... to si chce kamarád koupit a já časem si chci přitahnout ladu kalinu sport 1kovou.. jsme do těchto aut fanatici..Štve mne ty různé homologace a takove evropske blbosti a přičemž lada kalina sport lepší jak nějaká fobie...Tak potřebuji někoho kdo by to přitáhl .. do lady jsem psal a čekám na odpověď...Prostě i ojeté
Nejsem zrovna fanda škůdek,ale že by "žigul" byl zrovna lepší než současné auto? Vždyť jsou to auta vycházejíci koncepčně z auta z šedesátých let minulého století (Z fiatu 124,) !Prakticky s minimálním vývojem pro dnešek!I když na druhou stranu,ona koncepce má své kouzlo pro člověka co s těmíto "zadohraby" umí
doplněno 22.02.15 15:58:Tak to jo!
Jen tak mezi námi-neměl jsem ladovku,ale o kousek většínež byla 124-měl jsem F125p a bylo to v určitých ohledech (motor vpředu a poháněná z náparva + kotoučové na všech kolech) super,s nynějšími předohraby,byť výkonnější,pohodlnější(hydropneumatika,vysokotlaké brzdy- ručka na předek!atd)se nedá srovnat.
Zkus napsat sem (zabývají se ruskými vozy) - možná by to uměli taky.
Mmch - ta 2107 v přepočtu na naše za cca 80.000,- je hodně zajímavá nabídka. Otázka je, co by udělala s cenou doprava - přece jen Togliati je trochu z ruky. Další problém je, že legálně se to u nás nedá přihlásit - tzn. dovézt leda tak na přestavbu.
Prosím o radu, mám zájem koupit nový vůz buchanka 3303 ,chtěl bych ho koupit v Rusku a dovézt,co by to obnášelo?
Poplatky, přihlášení atd.
Díky za odpověď.
Už jste ohledně dovozu Buchanky z ruska něco podnikly. Mně by se líbyla 3909 ale za 360000 bez DPH je přehnaná cena
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.