Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dovoz auta z ruska

Od: frank05 odpovědí: 26 změna:

Nevím proč moje otázka byla zrušena,ale ptám se znova: Znáte nějakého dopravce kdo by přivezl auto z ruska ,nebo kdo vozí auta z ruska? Děkuji za odpověď..Potřebuji co nejdřív odpověď a doufám ,že moderátor to zase nevymaže,,, děkuji za pochopení...

26 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zztop*
hodnocení

0x

Podle toho jak je otázka položena ti odpovím. Ne neznám. Ono taky proč. Leda by se jednalo opravdu o nějakou specialitu. Jinak se to nemůže vyplatit a nemůže být ani v lepší stavu než odjinud.

pohanka*
hodnocení

0x

Třeba AutoLada Kalina z Prahy 3, Koněvova 211, nebo má kontakt i v Mělníku. Nebo jste myslel něco jiného ojetého?

doplněno 22.02.15 16:25:

A díval jste se na přepravu vozidel - transport?

doplněno 22.02.15 16:26:

Vodárek transport.

frank05
hodnocení

Tak ono to má cenu .. togliatti.drom.ru/... to si chce kamarád koupit a já časem si chci přitahnout ladu kalinu sport 1kovou.. jsme do těchto aut fanatici..Štve mne ty různé homologace a takove evropske blbosti a přičemž lada kalina sport lepší jak nějaká fobie...Tak potřebuji někoho kdo by to přitáhl .. do lady jsem psal a čekám na odpověď...Prostě i ojeté

Nejsem zrovna fanda škůdek,ale že by "žigul" byl zrovna lepší než současné auto? Vždyť jsou to auta vycházejíci koncepčně z auta z šedesátých let minulého století (Z fiatu 124,) !Prakticky s minimálním vývojem pro dnešek!I když na druhou stranu,ona koncepce má své kouzlo pro člověka co s těmíto "zadohraby" umí

doplněno 22.02.15 15:58:

Tak to jo!

Jen tak mezi námi-neměl jsem ladovku,ale o kousek většínež byla 124-měl jsem F125p a bylo to v určitých ohledech (motor vpředu a poháněná z náparva + kotoučové na všech kolech) super,s nynějšími předohraby,byť výkonnější,pohodlnější(hydropneumatika,vysokotlaké brzdy- ručka na předek!atd)se nedá srovnat.

frank05
hodnocení

já myslel toto togliatti.drom.ru/... lepší kal fobie

frank05
hodnocení

do středy potřebuji někoho sehnat.:(

x®
ronyx*

Zkus napsat sem (zabývají se ruskými vozy) - možná by to uměli taky.
Mmch - ta 2107 v přepočtu na naše za cca 80.000,- je hodně zajímavá nabídka. Otázka je, co by udělala s cenou doprava - přece jen Togliati je trochu z ruky. Další problém je, že legálně se to u nás nedá přihlásit - tzn. dovézt leda tak na přestavbu.

frank05
hodnocení

Stále nic jsme nenašli a všichni odpověděli buď neví,nebo to nedělají..Jsme s kamarádem v koncích..Fakt nevíte na 100% o něčem?

asanishe
hodnocení

0x

Ahoj mam cloveka ktery by mohl to zajistit. Otazka je v tom jake auto potrebujes.

cicko*

Ale Mlho, vždyť o tom se tu celou dobu bavíme! Přece osmičkové BMW!

jenda2*

Hlavně aby to auto z Ruska nepoznal jeho skutečný majitel.

titan
hodnocení

0x

Da se to zaridit, o jake znacky mate zajem?

Odpoved osobne na - hominem.primoris@email.cz

cicko*

Lotus a Záporožec!

rustam
hodnocení

0x

jaky auta hledate?

cicko*

Auta žádná, poptávka byla po dopravci!

konstantin

Pokud stále máte zájem, mužeme to zařidit. Jsem občan Ruska, mužu dovezt jakekoliv auto

konstantin.tcuprov@gmail.com

konstantin

Už to není aktualní

titan
hodnocení

0x

A vite co vsecko se musi zaridit pri doprave auta z Ruska? Jake se plati DPH a clo pri vvozu do CR?

honza55*

Čo všetko sa musí zariadiť pri doprave auta z Ruska alebo Ukrajiny? Aké sa platí DPH, clo v ČR, prípadne celý administratívny postup. Myslím seriózne.

autoru
hodnocení

0x
Dobry den samo zřeme vime co je potreba platit a jak je potreba platit pri dovozu auta z Russka.napiste kontakt vzdy do emailu a spojime se a muzem vse probrat do detailu,My vozime i z Nemecka auta.
buchanka*

Prosím o radu, mám zájem koupit nový vůz buchanka 3303 ,chtěl bych ho koupit v Rusku a dovézt,co by to obnášelo?

Poplatky, přihlášení atd.

Díky za odpověď.

peterson*
Taky bych chtěl dovézt Buchanku 2206. Sice se dá koupit funglovka v Hradci u AMC, ale tam je předražena jako prase.
Co administrativně obnáší individuální dovoz? Clo, daně, přihlášení ... Lze to vůbec legálně a oficiálně přihlásit?
rkoudy

Už jste ohledně dovozu Buchanky z ruska něco podnikly. Mně by se líbyla 3909 ale za 360000 bez DPH je přehnaná cena

josefv
Také by mě zajímala cema Buchamky, cena dovozu a cena zprovoznění zde v Česku
Díky.
numi*

Zdravím autoru, můžete mi prosím zaslat váš kontaktní email na numi@seznam.cz? Chtěl bych z Ruska nový Duster.

Děkuji Neumann.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]