Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Určit sluneční brýle

Od: krkovicka* odpovědí: 7 změna:
Obracím se na vás vážení.Tyhle luxusní brýle jsem nalezla.Jde o značku Alexander McOueen.Vypadaji na panské.Když jsem koukla na stránky tak brýle se pohybují kolem 6.000 i víc.Jenže tenhle model nemůžu dohledat.Chtěla bych je zpeněžit ale na Aukro nejsem registrována.Doteď stačila na prodej jen Annonce;) může mi prosím někdo pomoct s hledáním určitého modelu? Moc děkuji.
doplněno 12.06.12 08:46:

co ta čísilka na ,,pacičkách"?značí něco?

Určit sluneční brýle

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

krkovicka*
12.06.12 08:25
hodnocení

...
Určit sluneční brýle #2

cocinkamichalka*
hodnocení

0x

Hledej zde: giarre.com/...

go-optic.com/...

Jinak co se týče prodeje na aukru, rozhodně nečekej žádný extra výsledek. Přítel dal na aukro rok starý mobil za 13000 (vyhrál nový) a prodal se snad za 2000 :(

krkovicka*
hodnocení

No ale na chodníku je jen tak nenajde;) dík jdu hledat znovu.Jenže tohle může být minula kolekce a nenajdu nic.
doplněno 12.06.12 08:43: Nic...nenalézám.

hodnocení

0x

Majitel brýle zahodil, protože už jsou prostě "out":)

Osobně si myslím, že na inzertních serverech stejně neuspějete, obnošené brýle se špatně prodávají.

Zkuste se spíš poptat po známých nebo navštívit nějaký bazar.

krkovicka*

*smich* Tak co sněma?*nevi* Nezahodil,odložil...byly na našem zaparkovanym autě...opomněl;)

cocinkamichalka*

Krkovičko a tobě nesluší? :)

krkovicka*
hodnocení

Ne Míšo:D jsou panské a k mému batužku a ošoupaným keckam se nehodí:D mám ovalny obličej.
doplněno 12.06.12 10:21: Navíc je to nějaká větší velikost.Padají mi z nosu.Jsou dlouhé.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]