Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Holeni podpazi - kam s chlupy?

Od: mara134 odpovědí: 15 změna:
Zdravim,
chtel bych jsem se zeptat, kdyz si holim podpazi, tak kam potom s chlupy? projde to umyvadlem nebo to budu miset hazet do zachodu?nerad bych aby pak chlupy zustavaly v umyvadle..
mockrat dekuji...

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A co je takhle zabalit do papírového ubrousku nebo igelitového sáčku a pak dát do koše na odpadky? A JE TO!*smich* Jaga.

hodnocení

0x

Pokud si holíte pravidelně, chlupy jsou krátké, malé... když holím tvář, také jsou malé, krátké, spláchnu je i s pěnou do odpadu umyvadla, voda je protáhne sifonem. Pokud si holíte staré dlouhé chlupy jednou za dlouhý čas, tak potom zbytečné holení.

Pokud si zkracuji - stříhám - plnovous po delší době, tak ty delší fousy vložím třeba do kusu novin a hodím do smetí... ty delší by opravdu mohly zanést sifon, pokud není hladký... ovšem teď krátím mašinkou každý týden, ty krátké spláchnu a umyju umyvadlo... žena by mi dala!

cocinkamichalka*
hodnocení

0x

No nevím, podle mě je jediná možnost jak dostat chlupy z žiletky tak, že ji propláchnu vodou - a chlupy odtečou do umyvadla. Nevím jak jinak ;)

krkovicka*
hodnocení

0x
Na záhonek.Tak jako vlasy.Zabrání i slimakum sežrat úrodu;)

jirbar*
hodnocení

0x

Co takhle je nechat pořádně vyrůst a potom zpeněžit. Chlupy nebo vlasy. Za velké peníze se vykupují, což by bylo škoda nevyužít.

Kdo by koupil chlupy z podpží? *sok*

doplněno 12.06.12 11:41:

*podpaží

polinek*

hm,,udělej si polštářek,,,kdysi se dělaly z koňských žíní různé věcičky ,,,ještě dnes...

Koňská žíně a chlupy z podpaží jsou naprosto odlišné věci...

jamamba*

Dobrý den, v televizních novinách byla minulý týden malířka, která na své obrazy lepí pubické ochlupení...Ať se mladík oholí všude a pošle jí je, jeho chlupy třeba dojdou slávy a budou zachovány pro příští generace...*smich*

doplněno 16.06.12 08:05:

Nebo ať si z nich tazatel udělá beranici...

hodnocení

0x

Jestli to nejsou takové ty odpady s malými dírkami tak nechat odtéct a vždy jednou za čas vzít hajzlzvonem a nechat pročistit Krtkem (někdy ho mají pod názvem Fredy)

doplněno 12.06.12 15:36:

Krtek / Fredy je cistící prostředek! Nestrkejte tam hlavně nějakého krtečka *smich*

hop®

Krtka bych moc nedoporučoval, při nesprávném použití odpad "zabetonuje" úplně. Už jsme jako firma takle kvůli Krtkovi měnili odpadní stoupačku...

doplněno 12.06.12 20:17:

*takhle

Tak ho špatně použili.

ladaadal*
hodnocení

0x

Fatalwir má pravdu. Dělám to taky tak, ale bez zvonu. Prostě do umyvadla, spláchnout a občas zasypat krtkem a prolít teplou vodou. Krtek zabublá, zasmrdí a chlupy, vlasy a jiné sajrajty jsou pryč. Absolutně bez problémů.

aaaaaa*
hodnocení

0x
poprvé do koše, dálší týdny a roky splachovat. Osobně tedy preferuji krém. A to nejen na podpaží. Déle to vydrží, nezarůstá, neškrábe.

knopka*
hodnocení

0x

To je táááák užasné když lidé mají smysl pro humor a já jsem se ted poránu tak nasmála! *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]