Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,
měla bych otázku. Jdu na operaci oka ( bude to velký zásah do oka )
Chci se zeptat, zda-li někdo neví, jestly si budu při pobytu pichat clexane na rědění krve..
Docela se injekcí bojím
Pokud někdo ví kdy se to pichá, nebo už to někdo zažil tak mi prosím napište. Budu moc ráda
Děkuji
Já beru Warfarin a než jsem šla na operaci nebo trhat zub, tyhle injekce jsem si asi 10 dní píchala sama. Velice krátkou a tenkou jehličkou, do tuku na břiše. Kdybych je neměla, mohla bych vykrvácet i v malé rance a kdybych neměla vůbec nic, dělají se mi v krvi sraženiny a ty zapřičiňují mrtvici, trombozu, embolii plic, infarkt. Takže je třeba vybrat to menší zlo. Krátkou, tenounkou jehličku, strach nestrach! Až internista řekne, že krev je vpořádku, pak je doba na zákrok. Kdyby byly v životě jen injekce! To je to nejmenší, co nestojí ani za řeč! To bude dobrý, nebojte!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.