Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Brigáda ve 14 letech?

Od: dee* odpovědí: 4 změna:

Ahoj, je mi 14 let, a chtěla bych si něčím vydělat, ale nevím jestli je to vůbec ve 14 možné? Nevíte o něčem? Kam třeba napsat? Zeptat se? Nemáte nějaké zkušenosti? O prázdninách bych chtěla chodit na brigádu.. díky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

repkin*
hodnocení

0x

Brigády jsem si sháněl přes agentury, eventuelně přes známý, většinou berou od 15-16ti let, každopádně teď shánět brigádu je už s křížkem po funuse, většina je rozebraná, ale to neznamená, že se něco nedá sehnat, já dělal klasicky v obchodech, doplňování zboží a pak různý fyzický práce spíš pro chlapi, u holky je to těžší s výběrem. Na kasu berou až od 18ti a tam bych osobně nešel ani za boha.

krkovicka*
hodnocení

0x
Jestli ti bude ještě do prázdnin 15 tak zkus se podívat na volne místa na sběr ovoce.Kdyz oni taky neví co jim dozraje dřív.Jela jsem tenkrát na meruňky na moravu.Vydělala jsem si 3.5tis za čtrnáct dní.Skvělá parta a cely pobyt s jedním hl.jídlem stal 800kč.Pozor ale na podvodníky;)
Poslední tyden vidím i děvčata na chodníku rozdávat letáčky.
misa*

Ahoj, můžu se tě zeptat, v jaké oblasti na Moravě jsi byla? Na Moravě je těch ovocných sadů strašně moc a jako nezkušený začátečník bych nechtěla hned naletět. ;)

askmenow*
hodnocení

0x

Pokud ti i v létě bude 14 let, legálně tě nikdo zaměstnat nemůže.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]