Nejste přihlášen/a.
Nemáte někdo s touto společností zkušenosti?Nejsou to podvodníci?Děkuji
LIDI POZOR!
NECHCI TADY ZNOVA ROZEBÍRAT TO CO JE JIŽ TOLIKRÁT PŘEMÍLANÉ ALE TATO FIRMA BI SI MĚLA ZMĚNIT NÁZEV
FL-HYJENY
STÁLE SE TU BRÁNÍ JAK POMÁHAJÍ
ALE ZAPOMÍNAJÍ DODAT ŽE POMÁHAJÍ LIDEM DO VĚTŠÍCH PROBLÉMŮ NERAD MLUVÍM DO VĚTRU ALE KDO BUDE CHTÍT TOMU POSKYTNU DOSTAČUJÍCÍ DŮKAZ MÁM PISEMĚ DOLOŽENO ŽE JE ODDLUŽENÍ VYŘÍZENÉ A URČENÉ SPLÁTKY S DATUMEM JENŽE TO MÁ JEDEN PODSTATNÝ HÁČEK SE STEJNÝM DATUMEM MÁM TAKY OD BANKY VÝPOVĚD SMLOUVY OD BANKY KTERÁ MI ZDĚLILA ŽE S NOVOU FIRMOU JAK JÍ JÁ NAZÝVÁM NIKDY NEJEDNALI ANI JEDNAT NEBUDOU A TO ŽE SE TADY NĚJAKÁ KRÁVA OHÁNÍ TÍM ŽE JSME SI UDĚLALI DLUHY SAMI TO MÁ PRAVDU ALE TA SAMÁ KRÁVA NEMÁ LIDEM RVÁT KLÍNY DO HLAVI ŽE JIM POMŮŽE PROČ TO DĚLÁ KDYŽ NEMÁ NERVI ZA SVŮJ NEŮSPĚCH A NEVÍ KUDY KAM A ZAČNE LIDI URÁŽET PROTOŽE JE Z NÍ SLUŠNÁ KRÁVA JEN KDYŽ ČEKÁ NA PENÍZE A TÍM TO PRO NÍ HASNE
TAK ŽE NA ZÁVĚR
CO BI JSTE LIDI CHTĚLI OD KRÁVI KTERÁ ŽIJE MEZI HYJENAMA!
Možná by bylo vhodnější se naučit nejdříva psát spisovně pak počítat a nakonec začít u sebe?To se nevidí.
Vážení, tento hulvát neví o čem mluví. Ano , jestliže neplatíte bance více jak půl roku a tím jste nejenom bav¨nce, ale i lidem , kteří zde mají uložené peníze tyto ukradl se ohání nesmysly, když udělal v podstatě úvěrový podvod. Nikdo jej nenutil obrátit se o pomoc. TO ZNAMENÁ, JEDNÁ SE O NESCHOPNOU KONKURENCI!
LIDI POZOR!
NECHCI TADY ZNOVA ROZEBÍRAT TO CO JE JIŽ TOLIKRÁT PŘEMÍLANÉ ALE TATO FIRMA BI SI MĚLA ZMĚNIT NÁZEV
FL-HYJENY
STÁLE SE TU BRÁNÍ JAK POMÁHAJÍ
ALE ZAPOMÍNAJÍ DODAT ŽE POMÁHAJÍ LIDEM DO VĚTŠÍCH PROBLÉMŮ NERAD MLUVÍM DO VĚTRU ALE KDO BUDE CHTÍT TOMU POSKYTNU DOSTAČUJÍCÍ DŮKAZ MÁM PISEMĚ DOLOŽENO ŽE JE ODDLUŽENÍ VYŘÍZENÉ A URČENÉ SPLÁTKY S DATUMEM JENŽE TO MÁ JEDEN PODSTATNÝ HÁČEK SE STEJNÝM DATUMEM MÁM TAKY OD BANKY VÝPOVĚD SMLOUVY OD BANKY KTERÁ MI ZDĚLILA ŽE S NOVOU FIRMOU JAK JÍ JÁ NAZÝVÁM NIKDY NEJEDNALI ANI JEDNAT NEBUDOU A TO ŽE SE TADY NĚJAKÁ KRÁVA OHÁNÍ TÍM ŽE JSME SI UDĚLALI DLUHY SAMI TO MÁ PRAVDU ALE TA SAMÁ KRÁVA NEMÁ LIDEM RVÁT KLÍNY DO HLAVI ŽE JIM POMŮŽE PROČ TO DĚLÁ KDYŽ NEMÁ NERVI ZA SVŮJ NEŮSPĚCH A NEVÍ KUDY KAM A ZAČNE LIDI URÁŽET PROTOŽE JE Z NÍ SLUŠNÁ KRÁVA JEN KDYŽ ČEKÁ NA PENÍZE A TÍM TO PRO NÍ HASNE
TAK ŽE NA ZÁVĚR
CO BI JSTE LIDI CHTĚLI OD KRÁVI KTERÁ ŽIJE MEZI HYJENAMA!
doplněno 12.10.09 22:56:A VE FINÁLE NEMAJÍ ANI TU SLUŠNOST ABI VRÁTILI PENÍZE JAK SE VŠUDE CHVÁSTAJÍ
NO VŽDYT TO DĚLAJÍ JEN KVŮLI TOMU
V žádném případě nedoporučuju,oddlužení spočívá v tom, že vy podepíšete mandátní smlouvu a spol.FLConsult písemně osloví s
nabídkou věřitele a aniž čeká na odpověd,sama určí splátky a pokud věřitel nereaguje, posílá sama určitý obnos(který vám určí jako akceptovaný věřitelem) .Nemá žádnou smlouvu s věřiteli! To si sami můžete ověřit.žádná banka nebude akceptovat 3 osobu.
Raděj si domluvte snížené splátky s věřiteli sami.Tato společnost vám z dluhů nepomůže, a navíc zaplatíte nejen IKB,tj. to slavné spoření navíc a ještě 15% navíc z dlužné částky.Chtěl sem pro ně pracovat,
Už jste nekdi zažil, že banka se domluvila na snížení splátek? Vždyť by šla proti svému podnikání-.Zase z vašeho textu je vidět, že nevíte o čem mluvíte.
Pracovat je pro FLC taky med, můžete makat jako barevnej a nikdy si nevyděláte véc než 5 tisíc měsíčně ( pokladní v Tescu má 11 )
společnost pořádá za peníze svých lidí výlety a semináře v luxusních hotelích a někdo to zaplatit musí - hloupý klient a ještě
hloupější poradce, který naletěl stejně jako klient ( věřil tomu )
Budu s nuimi končit
Konvalina
Půjčky nedávají, lákají z lidí peníze, že je oddluží a nic s tím nedělají. Dala jsem jim již výpověĎ . Z dluhu k 360000Kč mám přez 400000Kč. Poslala jsem jim peníze, že je pošlou bankám, nic neposlali a bnky mi dali pokuty a u jedné i ekzekuci. Mám po jejich pomoci dluh o 70000Kč věčí. POZOR NA NĚ!
Pro klientku:chtěla jsem se Vás zeptat jaké peníze jste jim poslala a chtěli od Vás peníze za zprostředkování?Děkuji
Pozvali si mne do hospody a vzali si odemne 300, prý na provoz kanceláře. Potom jsem jim musela poslat na účet 4.500 na provoz kanceláře v Praza a náklady s odlužením a první splátku necelých 7.ooo mám dluh u 8 věřitelů, jo a musela sem podepsat, že budu platit měsíčně pojistku, na tu sem poslala přez jedenácet.
Tak Vám moc děkuji,do toho určitě nepůjdu...To jsou zloději,že jim není hanba!V dnešní době,když člověk potřebuje pomoc,tak oni toho takhle zneužívají!Přeji Vám hodně štěstí a ještě jednou DÍK....
Nikdo Vás nenutí, ale za exekutorský zápis zaplatíte za každý dluh nejméně 5 600,-Kč. Takhle jste chráněná, když platíte
Opravdu jste mimo. Ta podvodnice je ta paní, protože si půjčila peníze a nevrací je.!
Jinak, obraťte se na paní Baluchovou
těch 4500 ,-kč není na provoz žádné kanceláře ale na náklady z kterých se platí právní poradce snad si nemyslíte že vás právník z vašeho průseru vyseká zadarmo?
Jo právní poradce ...? Jste vulgární a hrozně hloupá. Co to melete, ukažte nám toho právního poradce. Jo toho teď potřebovat budou, to je fakt, ale zatím neexistuje.
Jo právní poradce ...? Jste vulgární a hrozně hloupá. Co to melete, ukažte nám toho právního poradce. Jo toho teď potřebovat budou, to je fakt, ale zatím neexistuje.
Tak to je dobré,VY asi nejste způsobilá nebo vám pěkně teklo do bot.Mohla jste to kdykoliv odmítmout.Proč jste to dotáhla do konce?A navíc,tu pojistku můžete klidně zrušit,pokud pro vás neni lukrativní.Jináč i místo pdpisu smlouvy si můžete vybrat.Proč jste šla dobrovolně do oné hospody?Proč jste nešla raději do kanceláře?
DOBRY DEN MAME TAKOVI DOTAZ,VYŘIZUJEME SI TAKE U FL CONSULT ODDLUŽENI A PŘEKVAPILA NAS TA POJISTKA CHTĚLI BYCHOM JI ZRUŠIT PIŠETE ŽE TO JDE,ALE NAM ŘEKLI ŽE JI MUSIME MIT ŽE JE TO PODMINKA DĚKUJEME ZA ODPOVĚD
Pojistka je krytí pro firmu,pokud neni klient lukrativní.Po dobu ,co budete podstupovat oddlužnění,musíte onu pojistku platit. Ale podobné je to i v bankách,pokud si půjčíte peníze( nejprve platíte úurok a až pak půjčku a navíc úrok je znatelně vysoký a kryje ryzika,pokud klient neplatí),tu samou pozici má zde pojistka(investiční životní pojištění).Jakmile ukončíte oddlužnění,můžete zrušit onu pojistku.!Ale,bylo by dobré si promluvit,jaká ,,plus" má ona pojistka.Jedná se o Investiční životní pojištění-je to lukrativnější než penzijka nebo důchodovky.Takže lidi,fakt se ptejte.Ono neni vždy každé ,,pojištění špatné a zbytečné.
Nesouhlasím s vaším vysvětlením! Již několik let pracuji jako finanční poradkyně a nyní vám sdělím,co se přihodilo mé známé.Spolu s manželem požádali také firmu FL CONSULT o odlužnění.Jelikož již oba přesáhli věk 65-ti let, nemohlo s nimi již býti sjednáno IŽP a to také proto, že již oba nemají dobrý zdravotní stav. Zástupkyně firmy na oddlužnění tedy sepsala IŽP na jejich vnučku, která s jejich dluhy nemá vůbec nic společného a manželům sdělila,že v případě jejich smrti si peníze vezmou z IŽP jejich vnučky. Tito lidé nemají peníze na splacení svých dluhů a myslím si, že platit 1.000,-Kč měsíčně na IŽP,které jim ze začarovaného kruhu vůbec nepomůže je pouze dobrý finanční přivídělek pro onu paní.
Aspoň bude vnučka zajištěná, když jsou její babička a dědeček nezodpovědní a zadlužení. Jinak , opravdu obraťte se na paní Baluchovou
U flc žádná pojistka není, je to obyčejné spoření tkz.IKB.Pokud jste již podepsali,máte onu smlouvu z IKB doma,tak ji otevřete a najděte si kolonku:obmyšlená osoba(pro případ smrti),nebo zajištění ve prospěch..., určitě budou obě prázdné.Uzavřením této smlouvy vzniká odměna pro dotyčného který s vámi sepsal smlouvu na oddlužení.žádná pojistka to není.Pro zadlužené nemá žádný význam, akurát další splátka navíc.
Opět doporučuji jednat s věřiteli sám, vše v písemné formě a doporučeně. POkud tu smlouvu nechcete,tak ji bez vědomí flc hned zrušte!
Je to spořicí pojištění. FL Consult na to má smlouvu s AXA pojišťovnou a právě v tom spočívá to, že je pole obmyšlená osoba prázdné. Za jiných okolností (pokud by se nejednalo o oddlužení) by tam bylo uvedeno jméno, například někoho blízkého, kdo by peníze v případě smrti dlužníka (pojištěného) dostal. Zde ale nikdo uvedený není, protože pokud by dlužník, který prochází u FLC oddlužením a uzavřel onu pojistku, zemřel a pojišťovna tedy měla přistoupit k plnění (vyplacení) pojistky tomu blízkému člověku, tak ten by nebyl povinen peníze z pojistky vzít a zaplatit s nimi dluhy, které on přece nenasekal, které udělal někdo jiný (ten kdo uzavřel onu pojistku a proto ji také uzavřel). Stejně tak do pole obmyšlená osoba není možné uvést firmu FLC, která by peníze poté v souldu s mandátem, který jim klient dal, přerozdělila jednotlivým věřitelům. Nejde to prostě proto, že firma se tam uvést nedá, musí to být fyzická osoba.
Pokud tedy pole obmyšlená osoba zůstane prázdné a dlužník zemře a pojišťovna plní, toto plnění následně bude řešit advokát (soud... podle toho, kam až dluhy dlužníka zašly). Ten pak peníze použije na vyplacení dluhů věřitelům. Nebo se také o pojistku (aktiva) mohou přihlásit v dědickém řízení případní potomci (samozřejmě jim tak "spadnou do klína" také pasiva zemřelého (= jeho dluhy), což však ale kryje ta pojistka, čili například dluží milion (pasiva), pojistka je na milion->pojišťovna vyplatí milion (aktiva), nabyvatel je tedy na nule a o nic mu nejde.). Pokud však dlužník mezi tím stihne nasekat další dluhy, nebo pokud při jednání s FLC neuvedl všechny své dluhy a výše pojistky neodpovídá jeho skutečnému zadlužení, nabyvatelé pak logicky budou mít velkou hlavu s těmito dalšími dluhy nad rámec pojistky. Za to už ale FLC ani žádná jiná firma nemůže - za to může jen a jen hloupost dlužníkova.
A ano - pracovníci FLC jsou propláceni právě z této pojistky - stejně jako všichni další lidé v ČR a jinde na světě, kteří kdy někomu přes jakoukoliv firmu uzavřeli jakoukoliv pojistku.
Takže pojistka rozhodně hloupost není, pokud si však člověk uvědomuje o co se jedná. Jestli tam dá třikrát nebo čtyřikrát a pak se na to vykašle, tak pak to skutečně nemá cenu, to jsou vyhozené peníze a to doslova a do písmene. Pokud ale někoho zavraždíte a pak u soudu řeknete, že jste nevěděl(a), že se to nesmí, půjdete za to sedět nebo ne? Samozřejmě, že půjdete! Stejně tak se předpokládá, že pojistku uzavírá člověk za plného vědomí, neomráčen debilitou či naivitou. To, že v naší republice takových lidí běhá - a teď nevím jak moc silný kvantifikátor mám použít - no prostě moc, že naše děti vyjdou ze škol (i vysokých) a neví o finančním světě povětšinou naprosto nic, to je zkrátka chyba a ideální podhoubí pro stav, který v naší krajině v současné době panuje. Lidé pod vidinou peněz podepíší cokoliv, aniž by si uvědomovali důsledky svých kroků. Pak už jim nezbyde, než nadávat a brečet a brát si stále další (a stále nevýhodnější) půjčky jakožto záplaty stále větších děr v kapse. Je to smutné, ale je to tak. Výsledkem je také to, že nikdo nikomu nevěří, což je logické a sám se tomu nedivím, protože také nevěřím. To pro mě však nemůže znamenat, že tedy raději budu všechno odmítat! Místo toho raději budu myslet a pokud takového jednání nejsem schopen já sám, půjdu za někým, kdo toho schopen je. Pokud to neudělám, jsem hoden lítosti?
Na závěr pár otázek do pléna.
1) Spojila by své působení obrovská nadnárodní pojišťovna AXA s firmou FLC, pokud by se jednalo o podvod?
2) Mohla by firma FLC působit na českém trhu (i v našem "právním" státě) stále pod stejným jménem už od roku 1995, pokud by se jednalo o podvod?
Pro chytré pláň, tupcům ohrady!
Každý svého štěstí strůjcem!
Jestliže není vyplněna obmyšlená osoba, tak jde IŽP do dědictví a jsou z něho hrazeny dluhy!
Opravdu obraťte se na paní Baluchovou , ta vám poradí ve věci podvodů, případných
To není možné, jedná se vždy v kanceláři. Jinak to není FLC, ale lidé, kteří se za ně vydávají.
Vysvětlení. Společnost FLC půjčky nedává. Pomáhá klientům zaplatit své závazky tak, aby mohli žít. Chrání je npři dodržení zákonů od soudů a dalších nepříjemností.
PLNĚ SVAMI SOUHLASIME ZJISTILI JSME ŽE NAS TAKY AKORAD DOSTALI DO DLUHU A TED ČEKAME ŽE BUDEME MIT EXEKUCI.VŠECHNO JSME SI OVĚŘILI A VUBEC NEJEDNALI S FIRMAMI O SNIŽENI SPLATEK A PŘITOM NAM TVRDILI ŽE JE VŠE VYŘIZENÉ.TED MAME AKORAD VĚTŠI DLUHY A ZBYTEČNY PROBLEMY.JAK MUŽOU LIDI TAKLE PODVADĚT.DALI JSME JIM TAKÉ VYPOVĚD,A TED ČEKAME ŽE NAM VRATI POPLATEK 4500KČ.ROZHODNĚ TO TAKLE NENECHAME.CELA SPOLEČNOST FL-CONSULT .JEŠTĚ ŽE JSME JIM PENIZE NA URČENE VYŘIZENÉ OVŠEM NEPRAVDIVÉ SPLATKY NEPOSLALI.VUBEC NIC NEVYŘIDILI,ŽADNÉ SNIŽENI SPLATEK,TED PUJDEME K SOUDU A DOSTANEME EXEKUCI.VŠUDE NAM NAROSTLI AKORAD DLUHY A PENALE,PROTOŽE NAM ŘEKLI AD NEPLATIME SVÉ ZAVAZKY,DOKAD NEBUDE VŠE VYŘIZENÉ,ABY SE NENARUŠILO JEDNANI O KONEČNYCH ZUSTATCICH.
Určitě Vám nikdo neřekl, aby jste neplatili. Jestliže máte exekuce, tak jste neplatili delší dobu. FLC se všemi vašimi věřiteli jedná. Je také důležité jaké dáte čestné prohlášení o výši vašeho přijmu. Peníze, které jste si půjčili jste utratili vy a tak jste si za cizí peníze pořídili, co jste potřebovali.Podvodníci jste zřejmě vy, co
ANI SE UŽ NEDIVIME ŽE JSME TAKLE DOPADLI,KDYŽ VIDIME JAK JEDNATE S LIDMI,STAČI UŽ JEN TO CO JSTE NAM NAPSALA.TO ŽE JSME NEMĚLI PLATIT JE STEJNĚ JEDNO PROTOŽE NEMA CENU ANI ZJIŠTOVAT KDO NAM TO Z SPOL.FLC ŘEKL,ASI NAVITE KOHO MATE ZA LIDI TAM U SEBE,A NEVITE TEDY KDO CO KAŽDÉMU ŘIKA.EXEKUCE NAM HROZI PRAVĚ KVULI TOMU.MAME PISEMNÉ DUKAZI KTERÉ HODLAME POUŽIT NA SPRAVNÉM MISTĚ.TAKLE TO PROSTĚ DOPADA KDYŽ NĚKDO NĚKOMU VĚŘI JAKO MI VĚŘILI FLC A TAKY JSME NA TO DOPLATILI,A TO ŽE NAS NAZYVATE PODVODNIKY TO OPRAVDU NESPADA DO SLUŠNÉHO JEDNANI KDYŽ VLASTNĚ O NAS NEVITE VUBEC NIC ANI PROČ JSME FLC VUBEC OSLOVILI.NASCHLEDANOU
Proč nenapíšete,nebo nezavoláte do kanceláře FLC, jistě by se Váš problém vyřešil. Zřejmě nemáte na splátky vůbec a hledáte viníky. Jestliže jste měli na splácení , tak je to od Vás opravdu podvod!
Jinakna každé smlouvě jsou kontakty do kanceláří a adresa sídla.
Tak si nejprve ověřte fakta pak někoho pomlouvejte.
Stylizujete se do chudáků, ale ty dluhy jste si udělali vy, ne FLC. Vy jste peníze použili pro vlastní potřebu. Jestli mátew na splátky podle uzavřené smlouvy s bankou a jinde, proč je nesplácíte.Nikdo Vám nemohl říct, ať neplatíte, to jste zřejmě již nedělali.
JÁ TU ZKUŠENOST MÁM ,TŘI MĚSÍCE SE NIC NEDĚLO A DLUHY SI MUSÍM PLATIT DÁL POMOCÍ PUJČKY.BANKA MĚ POSLALA VYJÁDŘENÍ,ŽE NEJEDNAJÍ S FL CONSULT.
Tak to jste se trošku spletl my svým klientum neradíme at neplatí ale pravě naopak jim doporučujeme at platí alespon něco a myslím že tady píši lidé kteří by byli velmi rádi aby se vzal bílý fix smazaly se všechny dluhy a vy by jste si nabrali další že? To by byla parááááda ...a ještě aby jste to nemuseli platit
znám lidi kteří se odlužili přes fl consult ti co je pomlouvají je to malý procento co jim odlužení nevyšlo nebo nedodrželi smluvní ujednání a firma od nich dala ruce prič
doplněno 31.05.09 21:39:a nebo je to konkurence
Jen Do nich! Co si to vůbec dovolují pomáhat těm, kteří o to vůbec nestojí!
Vždy se najdou lidi, kteří svoji vlastní špínu budou házet na toho, kdo umí! S firmou FLC mám nejlepší zkušenosti! Nenechte se odradit, jsou to jenom lidi!
Prosím Vás,přemýšlím o oddlužení přes FLC,OPRAVDU JSOU TAK DOBŘÍ? Poradte,mam do toho jit nebo ne! Odpovězte na pavel.nikolka@seznam.cz,děkuji
Chci Vám napsat svou zkušenost s FL CONSULT. Sestra se díky tomu, že její manžel je gambler, a ona se snažila vždy další půjčkou zaplatit jeho dluhy, kdy hrozila exekuce, dostala do takových dluhů, že začala vyhledávat pomoc takovýchto firem. Zatím to u žádné nedopadlo, jen zaplatila další peníze. Teď se jí snažím pomoct, protože se konečně odhodlala se dát rozvést . FL CONCULT sídlící v Hradci Králové má všechny podklady, proto jsem chtěla, aby si je od nich vzala zpět. ALE! Mobilní číslo na p. XXXX je už týden nedostupné. Proto jsem zaúkolovala dceru, která pracuje poblíž, aby tam zašla. BOHUŽEL! Kancelář prázdná, nikde tam není uvedený žádný tel kontakt. Podle sdělení zaměstnanců TV Nova, kteří sídlí hned vedle, se tam málokdy někdo vyskytuje. Mě z toho vychází jediný závěr. ZASE PODVODNÍCI. A Vám všem předluženým, chci vzkázat toto: Jediný, kdo může udělat oddlužení, je stát.Žádná firma k tomu nemá oprávnění.
NO A NEZAPOMEŇTE TAKY ŘÍCT, ŽE KROMĚ 4500 POPLATKU NA ZAČÁTEK, SI JEŠTĚ FL CONSULT NAÚČTUJE 18% Z CELKOVÉ ČÁSKTY DLUHU, KTEROU ZA VÁS ŘEŠÍ, V PŘÍPADĚ ŽE JIM PODAŘÍ SJEDNAT NOVÝ SPLÁTKOVÝ KALENDÁŘ... COŽ ALE LZE I ZASLÁNÍM SLUŠNÉ ŽÁDOSTI NA BANKU, NEBO KDE DLUŽÍTE PENÍZE, AKORÁT S TÍM ROZDÍLEM, ŽE VÁS TO BUDE STÁT HODIINU VAŠEHO ČASU NA SEPSÁNÍ DOPISU A ODESLÁNÍ DOPORUČENOU POŠTOU... A NA TO STAČÍ FAKT SELSKÝ ROZUM, NE UBOHOST TOHOTO PORADENSTVÍ...
Prosím, když to umíte, tak proč se obracíte o pomoc. Divné ne?
Opravdu , obraťte se na paní Baluchovou, v podvodech poradí, v řešení
Vždyť máte na mandátní smlouvě telefon. V kanceláři určitě jsou a schůzka nebyla jenom jedna. Podvodník je ten , co si napůjčoval peníze a nevrací. Vždyť je vlastně vaše sestra ukradla lidem, co je vložily do banky. Nehledejte viníka jinde a stát, ten Vásm určitě neoddluží, proč by to dělal, když jste ho okradli
mužete mě poradit , pokud mate z firmou špatne zkušenosti , ja mam 5 deti nevim na koho se obratit,
nemáte pravdu nic tam nedělají jenom kecaj .4 měsíce to tam mám a nic .Věřil jsem a ted mám exekuci na vše .
ad jdou víte kam
Pááááni, to je čeština. Znovu do školy! Za takhle krátký článeček nasekat tolik hrubek, to snad není možné? To děláte finančního poradce? Proto to tak vypadá!
Mně pomohli skvěle - trvalo to něco přes měsíc, ale tu dobu na tom skutečně pracovali. Poplatek, který ode mne žádali v úvodu mi připadá zcela regulérní a adekvátní.
Předpokládám, že ti, co si tu stěžují, si museli zavinit problémy do značné míry sami. Držím FLC palce, protože mi skutečně pomohli a ostatním dlužníkům taky, aby jim to dopadlo stejně dobře jako mně. O.Neumann
Doporučuji se těmto společnost hodně velkým obloukem vyhnout. A k přečtení doporučuji např. tento článek o Asterii a právě FL Consult. aktualne.centrum./...
Pořád jen kritika, házení špíny ...Zametli jste si, vy co si tak stěžujete na svém vlastním dvorku? Pochybuji... Proč máte tolik úvěrů, proč neplatíte jak všichni řádní klienti, proč si nehledáte vedlejší práci, noční, brigády, druhou práci a pod.,aby jste měli na splátky, proč taky,,,,,,,,Když jste si brali všude možně úvěry, tak to se Vám to utrácelo, co? Za auta, počítače, dovolené, hadry, .. .k tomu jste nepotřebovali nikoho ani FL Consult, ani osočování, ani pomluvy. Dnes jak už Vám teče do bot, tak slibujete hory doly, půjčte nám, mi vám vrátime dvakrát tolik, z čeho? Když dlužíte kde se podiváte? Začněte přemýšlet.! Neni jak si popůjčovat statisíce, utratit je za hlouposti a pak chtít oddlužit. A ještě zadarmo....Vy chodíte do práce taky zadarmo? Kde žijete? Utratit peníze, chtít snížit splátky a ještě grátis? Vždy se najde někdo hloupý co chce jen brát, ale udělat něco, aby se jeho situace vyřešila, tak na to si vezmou zajímavý nástroj- pomluvy. Cesta oddlužení není krátkodobá záležitost, vím, že jste si zvykli na rychlé utrácení a těď z toho chcete stejně rychle ven.Tak proč máte dnes dvacet i více úvěrů? Oddlužení je tu pro lidi co se dostali do situace opožděných splátek -tím,že přišli o práci, kvůli nemoci, snížením platu,...ne nenažranosti jako někteří. Takový jsou dnes již také oddlužení, ti totiž, dodali všechny potřebné dokumenty a byli trpělivý. Nemají zapotřebí psát do různých diskuzí, jejích život má úplně jinou hodnotu a jiný směr. Přestaňte pomluvat a házet vaší hloupost na solidní firmu. Jsou lidé, kterým lze pomoci a tou vaší pomlouvačnou hlouposti, jim to neumožňujete.Zeptejte se sami sebe, proč vlastně máte dluhy, proč chcete platit méně, a proč pomlouváte...
Podvodníci to rozhodně nejsou. Nedělají oddlužení jako hlavní činnost. Mají to jako vedlejšák a bohužel jim to přidělalo více starostí jak užitku. Určitě neoddluží každého ale většině normálních lidí kteří přijdou včas a mají trpělivost, pomohou. Pokud se s někým někdo scházel v restauraci, už u fl consultu určitě nepracuje. Oddlužení není věc která se dá řešit v hospodě a ani to není jednání na hodinu. Ještě jedno malé upozornění. Firma fl consult nikomu neříká že za něj vše zaplatí. Nejedná se o další pujčku. A těch 15% není ročně. Ale za celou dobu splácení. Tj. třeba i méně než 1,9% ročně.
dobry den,dnes jsem mel s fl jednani a jsem velmi rozpolcen jelikoz jsem byl nadsen a po precteni vasich odkazu jsem opet zoufali!muze mi nekdo z vas prosim poradit kde hledat seriozni pomoc?konsolidace?zatim splacim ale jak dlouho to vydrzim?dekuji vam za pripadnou odpoved na email:snek74@seznam.cz
Dobrý den. Pokud jste měl z jednání se zástupcem firmy dobrý pocit, nedejte na zdejší negativní reakce. Je to skutečně tak, jak bylo v několika odpovědích napsáno. FLC nejsou v žádném případě podvodníci. Já sama jejich poradenských služeb využívám již delší dobu a jsem maximálně spokojena. Vždy byla rada a pomoc jejich poradce vynikající a mají moji stoprocentní důvěru. Osobně jsem nepotřebovala konkrétně oddlužení, ale právě díky své spokojenosti s jejich službami jsem na ně nasměrovala 3 ze svých známých a kolegů z práce, kteří mají také potíže se splácením různých úvěrů a dluhů. Dva z nich mají již oddlužení kompletně hotové a jsou také moc spokojeni a ten třetí člověk je snimi neustále v kontaktu a také si jednání z jejich strany pochvaluje. Myslím, že bude velký kus pravdy v tom , že jsou asi lidé, kteří nedoloží pravdivé údaje ať už proto, že záměrně lžou, nebo proto, že jsou prostě nezodpovědní bordeláři a těm se pak asi těžko pomáhá. K odvedení kvalitní práce určitě i FLC potřebuje kvalitní podklady. A pokud je člověk který vězí v dluzích nedodá, není asi snadné rychle mu pomoct. Takže vám radím - vemte rozum do hrsti - a nedejte se ovlivnit hrstkou lidí, které neznáte a kteří tady chrlí špínu. (vždyť i hrubé chyby v jejich příspěvcích trochu hovoří o jejich kvalitách, nemyslíte?)
Pokd jte mněl někdo dobrý pocit při jednáni , oto lepší musel být váš pocit po prvním akceptačním dopisu,ale jaký mate pocit když zjistíte že vám v bance řeknou že touto formou splátek jejich úvěr řešit nejde! Tak mi potom řekněte proč mi někdo z Consultu tvrdí že je všechno O.K. když to není pravda. Pokud tomu nevěříte zajděte se nejdříve zeptat svých věřitelú a oni Vám nabídnou nějaké řešení. Mám ale dojem že FL Consult to určitě nebude!
Věřte že i v bance pracují lidé kteří neví úplně všechno,a jestli že Vám přišel akceptační dopis tak to asi pravděpodobně ta banka akceptovala akorát to zapomněla dát vědět brigádníkovi na cool centru...A co se týče těch hloupých urážek tak věřte že to jsou lidi který jsou buď propuštěný podvodníci od FLC a nebo jen podvodníci kteří nepochodili...např.jeden měsíc si vemou úvěr a další měsíc chtěj snížit splátku...Takhle to Vážně nefunguje.
To že vám přišel akceptační dopis od flc,znamená že sami určili výši splátek a návrh zaslali věřiteli a dlužníkovi.A nečekají na nějaké vyjádření od banky,můžete mi věřít.Naštěstí jsem pro firmu dělal jen krátce,a pak po stížnostech dlužníka se začal pídit po tom jaká je realita.Navíc posílají věřitelům směšné částky,protože jsou si vědomi,že dlužníci to dlouho platit nebudou a chtějí samozřejmě mít těch svých 15% co nejdřív splacené.A pokud nevěříte,požádejte at vám pošlou písemně ,že váš věřitel na to přistoupil a za jakých podmínek.A vůbec,máte v dopise přesně napsány výše splátek k jednotlivým věřitelům? A za jakou dobu to budete mít uhrazené tam taky je?
Pokud můžu radit,sami se snažte s věřitelem domluvit,anebo si to u věřitelů ověřte a nejlépe písemně.Argument,že v bance to nemusí vědět je směšný,věřte že by to musela být písemná dohoda a ta by určitě byla ve vaší složce, a každý po kliknutí na vaše ůdaje by ji našel
Musím se smát té vaší naivitě o tom cool centru v bance.Vy vůbec nevíte jak to v bance chodí.Pokud chcete informace o svém ůčtě,tak po tel. vám to žádné cool centrum s brigádníkem neřekne.Musíte komunikovat jen se Svým bankéřem,který by si určitě všiml,že je s FLC nějaká dohoda.žádná banka nepřistoupí na dohodu s 3 osobou.A to FLC je.Tím vás FLC jen krmí, pokud mu voláte že věřitel o dohodě s flc nic neví.
tak tam ani nejezděte za fl consult,radim vam dobře,jsou to podvodnici nic vam nevyřidi jen zvas vytahnou penize,mame snimi špatné zkušenosti nic nevyřidili a mame naopak větši dluhy,nechodte knim zajděte si přimo do banky nebo zavolejte věřitelum a vyjdou vam vstřic se sniženim splatek,taky jsme to tak udělali po tom co jsme čekali 6 měsicu než nam vubec fl consult něco vyřidil a nakonec stejně nic nevyřidil,po teto zkušenosti informujeme každého,taky jsme věřili ale jak jsme dopadli diky fl consult
zkoušela jsem se u nich dát oddlužnit a musela jsem zaplatit předem poplatek 4500 kč,s tím že když pro mně nic neprojednaj tak mi poplatek vrátí aspoň půlku.Odepsali mi,že projednali s těmi společnostmi mou situaci a určily mi splátky. Na tom jsem hned telefonovala těm společnostem jestli s nimi někdo projednával ze společnosti FL CONSULT,mé dluhy ,a oni mi řekli že ne.Tak jsem je poprosila o písemné vyjádření ,že společnost s nimi nic nevyjednávala.Poplatek si nechali a ukončila jsem s nima smlouvu.To jsem si mohla zrovna zaplati radši dluh . Mnějte se a přeji pěkné vánoce a hlavně bez problémů.
Dobrý den, pracuji v pohledávkách již od roku 2002, předem upozorňuji že nereaguji za věřitele ale zastupuji exekuční úřad v Praze , My nemáme s nekontaktovatelností "nedobrovolných" klientů takové problémy jako bankovní a nebankovní sektory. Nicméně i mě občas zavolají lidé s tím že mají oddlužení ( Astérie, FL, CS,SC BL Conslut a mnoho dalších ) a že máme tedy zastavit exekuci když se oddlužují. Obecně s nikým takovým nespolupracujeme a neposkytujeme žádné údaje ani neragujeme na dopisy od těchto společností, řídíme se výhradně usnesením od soudu. Dále doplňuji, v celé ČR neexistuje společnost která vás kompletně oddluží, pakliže máte negativní příznak v CERD, SOLUSU a rejstříku exekucí. existuje přeúvěrování od bank ( pro řádné platiče ) a insolvenční řízení skrze soud. Dále upozorňuji že tím že nezvednete-li telefon věřiteli, nebo budete hrát mrtvého brouka a situaci nebude rychle řešit, tak se tento problém vyřeší bez vaší účasti a podstatně se vám to prodraží. pro informaci exekuce například od PID bývají standartně ze 700,- pokuty až 13000,-. Budiž Vám tento příspěvek motivací aby jste řešili své závazky včas, když nebudete nevadí, vaše dluhy jsou mojí výplatou. PS: pro všechny dlužníky co mají exekuci, pokud voláte na úřad, prosím nediskutujte s našimi pracovnicemi o tom zda ja či není dluh oprávněný, uhraďte a řeště skrze vaší situaci skrze soud který exekuci uvalil, nevíme jak dluh vznikl, okolnosti neznáme, pouze máme usnesní od soudu a naší prací je dluh vymáhat nikoliv zkoumat a řešit. Dále upozorňuji že pokud budete volat, vyjadřujte se slušně a jednejte adekvátně k vaší situaci, za vaše dluhy nemůžeme, ale musíme je řešit a to jak budou řešeny je pouze na vašem přístupu k exekuci, dále si vždy sebou připravte číslo exekuce například - EX07/2009 a rodné číslo.
Mám,je spousta lidí,kteří se zadluží a neví jak dále.FL Consult je jedna z mála společností která to umí a dělá.Lidé,kteří sem píší a nazývají je hyeny jsou většinou schopni dát poslední peníze i úspory jen aby získali úvěr,většinou s tak vysokým procentuelním zatížením,že už dopředu je jasné,že není v jejich možnostech to splatit.A tak dojde k neschopnosti plateb.Nejdou ale ke společnostem,které to řeší,najdou opět nějaké super úvěr,který dostane každý ať je třeba ve všech registrech na světě.Dnes je těch podvodníků tisíce,ale to je v pořádku.Špatní jsou ti co řeší tuhle situaci za ně a to jen proto,že chtějí zpoplatnit právní cestu jejich dluhu s věřiteli.Dnes je společností,které to dělají spousty,můžete si je vybrat.Po třetím pokusu a o par desítek tisíc chudší,pak stejně navštívíte ty co to dělají ze zákonu této země.Věřím,že jsou zde čtenáři s větší části,kteří mají to čemu se říká ROZUM.Přeji všem hodně úspěchů a co nejméně úvěrů,ale i ty se dají řešit,ale ne s tzv.úvěry bez rizika.Banky jsou zde aby peníze vydělali,ne aby vám je poskytli.
Mám,je spousta lidí,kteří se zadluží a neví jak dále.FL Consult je jedna z mála společností která to umí a dělá.Lidé,kteří sem píší a nazývají je hyeny jsou většinou schopni dát poslední peníze i úspory jen aby získali úvěr,většinou s tak vysokým procentuelním zatížením,že už dopředu je jasné,že není v jejich možnostech to splatit.A tak dojde k neschopnosti plateb.Nejdou ale ke společnostem,které to řeší,najdou opět nějaké super úvěr,který dostane každý ať je třeba ve všech registrech na světě.Dnes je těch podvodníků tisíce,ale to je v pořádku.Špatní jsou ti co řeší tuhle situaci za ně a to jen proto,že chtějí zpoplatnit právní cestu jejich dluhu s věřiteli.Dnes je společností,které to dělají spousty,můžete si je vybrat.Po třetím pokusu a o par desítek tisíc chudší,pak stejně navštívíte ty co to dělají ze zákonu této země.Věřím,že jsou zde čtenáři s větší části,kteří mají to čemu se říká ROZUM.Přeji všem hodně úspěchů a co nejméně úvěrů,ale i ty se dají řešit,ale ne s tzv.úvěry bez rizika.Banky jsou zde aby peníze vydělali,ne aby vám je poskytli
Milí čtenáři těchto článků. Pokud vám pomůže i můj příspěvek, pokusím se vám přiblížit své zkušenosti. Pracuji jako poradce již pár let. Pro své klienty, kteří se potýkají s registry SOLUS apod. jsem hledal systém, který by byl schopen řešit situaci. K oddlužovacím firmám jsem byl samozřejmě nedůvěřivý asi jako každý, protože opravdu některé kradou, co si budeme povídat. Myslím, že obecně platí zásada, že by si nikdo neměl dělat z oddlužení "super byznys" a vše je o lidech. Ne každý klient je trpělivý a umí vydržet, že mu volá inkasní služba i přesto, že je přece v oddlužení, ne každý ví, jak se chovat tak, aby se při oddlužení sám nedostal do větších problémů jen svým hloupým jednáním, stejně tak bohužel ne každý je morální finanční poradce atd. atd. To vše ovlivní, jestli daný případ bude či nebude vyřešen a o tom svědčí i vaše různé zkušenosti.
Mi se po pro průzkumu trhu systém od FLC jevil jako solidní (zde dávám za pravdu, že by AXA nešla do systému, který principem nefunguje) ( i osobní bankrot, kde můžete skončit v aukci vás totiž stojí nemalé peníze ) a také jsem pravděpodobně narazil na poradce, který chce opravdu pomáhat a onen byznys si z oddlužení nedělá.
Bohužel i mezi poradci FLC budou pravděpodobně jak ti tak ti, to se bohužel ovlivnit dá jen tak, že si firma ohlídá kvalitu a jednotný etický kodex.
Pochopil jsem, že pojištění přidané ke splátce je v podstatě jedinou odměnou za celé papírování, které oddlužovací agent provádí a charita opravdu nikdo nebude, je to na místě a pochopitelné. Zajistit totiž zadluženého klienta pro případ smrti a invalidity je asi stejně tak na místě, jako zajistit hypotéku, aby v případě nejhorším - úmrtí plátce, rodina nepřišla i o střechu nad hlavou. Pokud by však poradce zadluženému klientovi chtěl nastavovat pojistku v řádech tisíců, toto je ukázka toho, že si dotyčný poradce asi nevede úplně korektně.
Pustil jsem tak FLC na pár svých klientů. Přesně mi vysvětlili principy a praktiky jak by se měl klient při oddlužení chovat a já vše takto dále prezentoval svým klientům a situace občas kontroloval. Dnes již mají 2 splátkové kalendáře, další jsou v jednání a zatím jim žádný z věřitelů nezavolal, že něco vyloženě nefunguje, protože všichni dodržují pravidla korektnosti a komunikují. Ti, kteří již splátkové kalendáře mají A PLATÍ (to je také dost podstatné, že úvěry se prostě musí splácet) kontaktují své známé sami.
Pokud chcete znát pravidla, jak se při tomto typu oddlužení chovat jako klient (což je 80% úspěchu, jak jsem sám viděl) - tak, aby vše dopadlo " na výbornou", klidně mi pisněte na maila, který je zde uveden. Doufám, že narazíte na dobrého oddlužovacího agenta FLC a podělíte se jen o dobré zkušenosti.
externí zaměstanci FL podávají na svých webových stránkách milné informace.Např.sepsáním smlovy přestanou nabíhat penále atd.oni to myslí většinou dobře.Na FL to možná myslí taky dobře,ale o nic jim nejde,nenesou žádné následky.Vím že je to hrozné pro lidi,co se dostali do předluženosti,chytají se všeho.Ale ze své zkušenosti vím,že se na tyto společnosti nedá spoléhat.Dostanete se do ještě větších problémů. Petr
jsou jelikoz jsme jeste nestihli nic podepsat,odstoupili jsme od toho jeste v cas,bylo nam receno ze nam vrati penize od lidi kteri pro ne pracuji,je to uz skoro dva mesice a my jsme jeste nedostali ani zadnou odpoved,ani nase penize zpet,jsou to podvodnici,oni ne ze oddluzi ale spise zadluzi...
jsem finanční poradce a jeden můj klient se dostal do problémů. Přes banky to již nešlo vyřešit (byla již exekuce a nebyla ani zástava nemovitosti) tak jsem já hlupák přes jednu paní co pro ně pracovala začal vyřizovat oddlužení u FL CONSULT. Dopadlo to tragicky a cítím zodpovědnost za to, že jsem paní dostal do ještě většího dluhu. CHCI VAROVAT TOUTO CESTOU VŠECHNY neřešte žádné oddlužení přes FL CONSULT , vybírají od lidí jen peníze, nic s dluhy nevyřeší a navíc vám po telefonu ještě vynadají, že za to může klient. NECHÁPU JAK TITO LIDÉ V NOCI MOHOU SPÁT A VŮBEC ŽÍT. Vědomě lidi v krizi okrádají. Měl by být zaveden zákon jako ve středověku - useknout ruce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.