Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Padělané oblečení v Ostravě

Od: vojta7* odpovědí: 4 změna:

Nevíte někdo, kde je v ostravě nějaká tržnice nebo obchod s padělaným značkovním oblečením?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

cepagis*
hodnocení

0x

A já si vždycky myslel, že takové tržnice v zájmu kupujících nejsou. Že když někdo nosí oblečení Adidas, Nike atd... že na to má a rád si připlatí za kvalitu (pominu, že někdy diskutabilní). A naopak by ho urazilo, kdyby si koupil značku od "ťamanů". A jak je vidět, jsou mezi námi tací, kteří si rádi koupí čínský šmejd, ale hlavně že na něm budou tři proužky či logo Nike. Ale omlouvám se, toto asi odpověď na Vaši otázku není...

mowla*

Cím víc pruha, tím lépe adidas...

*haha*

doplněno 10.06.12 19:38:

To Cepagis: já to taky nechápu - na tržnicích nenakupuju - ne, že by mi třeba vadila horší kvalita běžného odění - stejně to nepoznám (navíc dneska ´šije´ v Asii kdekdo - i ty módní značky), ale kvalitní odění tam prostě nekoupim a nemám rád, když mi promokne bunda nebo je mi v mokrým triku na vodě zima - takže preferuju outdoor - a než někdo začne kopírovat Salewu či Salomony - to si asi ještě počkám - už proto, že tyhle značky "honiči obdivu" ani neznají...

cepagis*

Asi jsem stará struktura, ale byl jsem vychováván ve smyslu, že když na to nemám, tak to nekupuji. Ale fakt je dnes jiná doba - někdo si dokáže půjčit u lichvářské společnosti na dovolenou (nejlépe letecky), někdo si každý půlrok bere na splátky nový mobil, 18 letý mladík si jezdí v BMW (co na tom, že dvacet let starým, hlavně že to trhá asfalt). Já jsem začínal ve Š120, skromnou zahraniční dovolenou si dovolil až po pěti letech v zaměstnání. Ale že bych sháněl vietnamskou tržnici, jen abych tam sehnal telefon s falešným logem nakouslého jablka, to by mě nenapadlo...

ladinpraha*
hodnocení

0x

Nemám představu, jaké tržnice jsou v Ostravě, ale spolehlivě to všude funguje tak, že se stačí kterémukoli vietnamci zmínit, že chceš značkové a odvede tě někam dozadu do skladu nebo kontejneru, kde máš ohromný výběr. Já mám problém opačný, protože na oblečení nesnáším jakékoli pruhy, nápisy, obrázky a podobné nesmysly.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]