Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Co když srdce není zlomené, jen dostalo od života jednu z mnoha zkušeností? Srdíčko se dokáže vyrovnat s nemožným, jen potřebuje čas. To jen hlava nechce brát, že život jde dál. Zaměstnejte hlavu, ať nemá čas, vracet se do minulosti. Co víte, možná nebude trvat dlouho a minulost bude přítomností. V dnešní době, je možné, úplně vše. Jen můj názor.
Děkuji vám všem za povzbudivé odpovědi je skvělé vědět, že jsou kolem i lidé, kteří se vám nevysmívají za to, že milujete někoho, koho oni neměli rádi, totiž, jen kolem dokola slyším že můžu být ráda, že už s ním nejsem. Ale oni ho neznají tak jako já, všichni ho mají za toho nejhoršího, ale ono na něm bylo i moc věcí krásných...
Bohužel je to čas.Právě takové období teď prožívám sama,nad ztrátou mé foxteriérky Orky.Pomáhají mi v těžkých chvilkách i mé vykládací karty, které mohou nasměrovat a mnohé ukázat.Dobré je, si rozplánovávat program celého dne,pak jen podle rozvrhu plnit své povinnosti.Zahrnout si do svého života zdravější stravu,zajít si třeba zaplavat,do sauny nebo na procházku...toto vše pomůže k celkové očistě těla i mysli.
I když řada lidí po odchodu svého psího miláčka jiného nechce /důvod: už by nebyl takový, jako.../, pořiďte si co nejdřív pejska nového. Ano, jako nejsou stejní lidé, nejsou stejní ani psi. Ale budete ho poznávat, učit...a budete mu dávat stejnou lásku, jako vaší Orce. Udělejte to, útulky jsou plné milých psích srdcí, kteří svou lásku chtějí dát právě Vám. Nemusí být ušlechtilí, i kříženeček dokáže být nádherný tvor a prima společník. Věřte mi a vyberte si a budu ráda, když časem napíšete, že máte Orčina nástupce a jak se s ním sžíváte. Hodně štěstí s novým psím kamarádem.Jaga.
Děkuji za radu a váš názor.Nechci teď nového hafíka i z jiných důvodů.Čekám předvolání od soudu na rozvodové řízení,nyní už téměř bývalý manžel nasekal dluhy a já nevím,kolik toho připadně mě,zda nebude moje právnička dávat osobní bankrot.A tak i tato nejistota mě vede k tomu počkat s pořizováním jiného pejska.Orka byla 11letá rozumná dáma a takové štěňátko vyžaduje přeci jen větší péči a výchovu.Samozřejmě i finance.Je hloupé o tom psát,ale žiji s průměrným nebo spíš podprůměrným platem, teď jsem rezervy nechala na veterině v rámci záchrany Orinky,stálo mě to kolem 10tis.Musím zase dorovnat i tyto zásoby.Takže dokud nebudu mít jistotu,že se budu moct na 100% věnovat nové foxičí holčičce, nepořídím ji.
Já mám pocit,že prvně se pořádně vybrečet a dostat to ze sebe tím,že popřemýšlíte nad tím proč to tak dopadlo a jestli opravdu nebude lepší počkat na jinou lásku.Já vím že to bolí, ale trápením se nic nezmění a kdo bude trpět ,budte jen vy.Já sama jsem se ztoho dostávala dlouho,ale to poznání že mi za to vlastně nestojí,když byl konec,mě hodně pomohl.Je lepší si říct: jsem dobrá a mám na to najít někoho,kdo mě bude milovat takovou jaká jsem.Jen to chce čas,nechvátat na to,rychlejš to prostě nejde a navíc po této zkušenosti zjistíte že jste zase silnější a že už se jentak nedáte.Věřte že ta pravá láska,která vám za to bude stát je tady někde a ona si vás najde a bude te zase dobře.
Banánku, čas je nejlepším lékem, člověk pak zapomene na to špatné a rád si připomene to dobré...
Chlapi to takhle mají s vojnou, po létech rádi zavzpomínají...
Na expartnery většinou vzpomínámne v tom nejlepším, pokud nejsou nedořešené finanční vztahy...
Máte dobré srdce, neházíte na svého bývalého hnůj jen proto abyste si ulevila!
Přijde jiný, jiná láska. Těžko soudit jestli větší nebo menší, nedá se to srovnávat, prostě jiná láska...
Nebudu radit zaměstnávat mysl a tělo prací nebo sportem - těžko přemýšlet nad prací když v mysli jsou vzpomínky...
Přeji brzké vyléčení srdíčka, zachovejte dobrou mysl!
Hele banánku už netruchli jestli si si vyzvedla tu helmu tak je to zkončeno,no a co to rande?učíš se už vařit?:D
Vůbec netruchliměla byjsi s ním jen
a oči pro
Věř mi udělala si správnou věc,my to vidíme tady na poradně dobře a všichni ti ten rozchod schvalují takže bud ráda,že ho máš z krku . Ted už mysli jen na další randění.Napiš tady kdy kde v kolik a třeba poznávací znamení: žluté tričko a v ruce držet banán nebo tak něco? A láska je tu coby dup...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.