Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

KONTAKTNÍ ČOČKY - sleva ?

Od: hardesf odpovědí: 18 změna:
KONTAKTNÍ ČOČKY - sleva s mým kupónem jsg2eqjs na *CENZUROVANO (admin)*

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

09.02.07 22:02doplnit odpověď
hodnocení

0x
Už zase? :(
25gowron*
ale ne naposled vsad se!
styx*
Aspon že to dávají do volný diskuse. Můžu jim napsat něco sprostýho nepohorší to tu nikoho?
25gowron*
Me urcite ne...
styx*

Takže jsem se rozhodl říct co si myslím o lidech kteří sem dávají opakovaně reklamu nejlépe to asi vystihuje toto: rapidshare.com/...

Kdo nechce slyšet tento vulgární proslov který je stejně tak kultovní že ho už téměř každý slyšel, tak si to nestahujte.

No jo bohužel...by mě docela zajímalo zda je to ze stejné IP adresy :(
honzek11*
Na to se da říct jenom jedno slovo nezlobte se na me ale sou to ZMRDI!
styx*
IP adresu ale asi jen těžko zjistíme...*plac*
Admin ji zjistí a může bloknout *smich*

helinkao
doplnit odpověď
hodnocení

0x

...taky neznasim tuhle reklamu, ale tentokrat ...
nosim cocky a netusila jsem, ze se daji koupit vyhodne pres net

25gowron*
Nejses ten samy clovek?
al bunda*
Je. Záhlaví je červený... *smich*
a nacapali jsme ji BABU :)
25gowron*
V ty dobe kdyz sem to psal, tak se to jeste neodlisovalo ... *smich*

ja se jen smal jaky je to pokrytec, remcat nad vlastni reklamnou jaka je to hanebnost...
styx*
Takováhle sranda se ted ukazuje často. Někdo nezaregistrovaný se zeptá na nějakou kravinu. A pak mu někdo odpoví a ejhle ono je to červený*smich* A mají po žížalách*smich**smich**smich*
Asi provedu doma test jak to funguje :)
funguje je to jednoduse, ale neni to vsemocne :) narychlo jsem jeste pridelal dodatek (o kterem jsem vedel, ale nechtelo se mi), sakrys vy me honite :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]