Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ortroza na chozeni

Od: budulinekk* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den prosím o radu. Jsem postižená nnemužu chodit neudržim rovnovahu,na internetu jsem četla o ortoze na spevněni kloubu nevité jestli je něco takeho na celé tělo? kde by sem si to navlekla to by mi drželo tělo a pak by se pomalu učila chodit? existujé něco takého? Děkuji*srdce*

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

Budulínku, přečti si Pravidla a nazakládej otázku znovu. Je lepší pokračovat v původní otázce, aby případní rádci neztráceli čas hledáním něčeho, co už bylo napsáno. Je také lepší psát bez úprav, je to čitelnější. V této problematice by ti asi nejlépe poradil ortoped, který zná podrobně tvůj stav a ke kterému jistě chodíš.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]