Nejste přihlášen/a.
Je mi 16 let a už asi 2 roky jsem zamilovaný do jedné holky,je opravdu krásná,sice o 20 cm menší,ale na tom nezáleží.Teprve před 5 měsíci sem si sní o tom promluvil že jí miluju a že bych sní chtěl být.Její odpověd byla.Jsi moc milí a hezký kluk,ale já mám s tebou krásný vztach jako kamarádka a nechci ho z tebou ztratit.5 měsíců se sní bavím,snažím se chovat jako kamarád jako k ostatním holkám,ale nejde to..Ale pořád nevím co jsi od toho mám myslet,jestli mě opravdu nechce,nebo něco jiného.Prosím poradte. Děkuji
Ahoj. Já bych si s ní zkusil promluvit ještě jednou. Zkus ji pozvat na nějaký koktejl. Nemyslím alkoholický! Pokud jsi z Prahy, vezmi ji jako kamarádku do Světozoru do cukrárny. Nebo někam jinam, pokud nejsi z Prahy. Prostě s ní někam jako s kamarádkou zajdi a řekni ji to samé, co jsi řekl nám. To je moje rada.
doplněno 09.06.12 12:16:Ale musíš vědět, jakým způsobem Ti to ta kamarádka říkala. Jestli třeba nejistě nebo narovinu...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.