Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
už jste moje poslední záchrana. Nedávno jsem koupila knihu od A. Mačingové hubni jednou provždy...je to detoxikace po dobu 28 dnů. A na jejím jídelníčku jsem se zhrozila. Ani na jejich stránkách jsem se nedočetla a svůj problém tímto nevyřešila, proto se obracím na Vás .
Potřebovala bych poradit...před pár lety mi diagnostikovali alergii na mrkev, jablko a ořechy...vím, že ořechy se dají nahradit olejem...to je celkem jasné, ale jakou potravinou nahradím mrkev a jablko?...to netuším...
Chápu...blbá otázka, ale ráda bych to vyzkoušela, každopádně po snídani bych nerada očekávála opupinkování a dušnost
Mohli by jste mi pomoci?
Předem moc děkuji. Panáčková
Za prvé, pokud máte opravdu alergii, je to problém pro odborného lékaře a ním navržené sérum, pomocí kterého vás dokáže alergie téméř zbavit.
Spíš bych se ale zabýval tím, co za cizorodou látku to bylo v téch "potravinách" co vám způsobila problém. A zkusil mrkev ne z hypermarketua, ale ze zahrádky člověka, kterému důvěřuju a který nehnojí průmyslovými hnojivy, ale přírodními.
Za další, aby ste se nemusela (pravidelně) detoxikovat, snažte se jíst tak, aby jste tělo neměla zanesené balastem z průmyslově vyráběných "potravin".
P.S. Tak jsem měl před lety alergii. Po letech cpaní se tabletami jsem vyměnil doktorku a teď už sem ji pár let neviděl. Nebyl důvod, počítač ji šlape jako hodinky Po její léčbé totiž jiný důvod na návštěvu alergologa nemám
Ale je velký rozdíl mrkev ze super/hypermarketu, která dovežená odkudsi a mrkev tady od nás nebo přímo z Vaší zahrady.
Nedávno se mluvilo o tom, že med způsobuje alergie. Je to polopravda. Med ze super/hypermarketů ano, protože ten je zpravidla někde z číny nebo z tropických oblastí, ale med z Vašeho okolí Vám alergii nezpůsobí. Naše těla nejsou zvyklá na exotiku a proto právě vznikají tyto alergie.
Jak myslite nahradit?Jako aby kalorie odpovidaly,nebo slozenim vitaminy?Nevim o jakou knihu se jedna,ale pokud chcete nahradit mrkev vtaminy,takdoporucuji Datle,jenomze je to kaloricka bomba.Pokud jde jen o kalorie ,tak proc si nevzit misto jablka broskev proste jine ovoce 100g,no a za mrkev jinou zeleninu,nizkokaloricka je treba cinske zeli,ledovy salat.slozenim pak mensi mnozstvi datli.Mrkev ma Betakaroteny a ne jde,aby se premenily na vitamin A.Taky nesmite brat vsechny knizky uplne doslova.Zalezi dodrzovat princip.
doplněno 09.06.12 18:04:Nebo svestky,ty jsou nizkokaloricke a take cisti,pri dne,nebo jaterni potize,krevni obeh.vitaminu obsahje dost jako kazde ovoce.vyboprna zelenina je i brokolice.Pridiete by mela byt pestrost,kazda zelenina je necemu prospesna.jezte vsechny ostatni co muzete a jablko mrkev,nahrazujte na co mate chut.JInak u orechu,olej,ale obsahuji dost horciku a jine.Nic nezkazite,kdyz si budete kupovat mineralky a denne vypijete doporucene mnozstvi.Psala jsem jiz na poradne o bilinske mineralce,ze uz maji i s pridavkem bylin-jaterni,zaludecni.Pokud se vam jedna jen o ocistu,tak ta se da prece udelat mnoha zpusoby.Treba Chlorella na streva,obsahuje g´hodne chlorophylu,dulezite na cisteni.atd.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.