Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nějaká knížka

Od: freade* odpovědí: 2 změna:

Ahoj poradil by mi prosím někdo nějakou knížku typu Stmívání,Hunger games nebo něco takového?A nebo vaší oblíbenou...dík

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Píseň ledu a ohně (Hra o trůny, Střet králů, Bouře mečů, Hostina pro vrány a Tanec s draky). Je to velmi zajímavé :).

kesh*
hodnocení

0x

Stmívání a Hunger games se mi zdá dosti rozdílné, ale ok. Pomohlo by, kdyby jsi vyslovil přímo žánr, oblíbeného spisovatele a tak...
Předem zkusím doporučit, mou nejlepší knížku "World of Warcraft - Arthas: Zrod krále lichů" Je to velice zajímavá knížka ze hry World of Warcraft od Christie Golden. Žánr fantasy... A slabší povahy se mohou i rozbrečet. Ovšem není to jen o romantice, nýbrž i o boji a "Zrodu krále lichů." Opravdu se mi líbila. A pak mám ještě jeden typ - Percy Jackson. O jednom díle (Zloděj blesku) byl natočen film. Tak moc se mi zalíbil, že jsem si koupil všechny knihy, kde Percy vystupuje. Tuto fantasy píše Rick Riordan a je to hlavně o Řeckých bozích, ovšem odehrává se to v současné době. Taky patří mezi mé oblíbené. Pak už nevím, co mám poradit, zkus detailněji popsat které knihy se ti líbí, pokud chceš více typů :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]