Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Brneni v noze

Od: kostraxx* odpovědí: 6 změna:
dobry den mam dotaz. Brni me uz delsi dobu v palci u nohy a ted uz je to v celem chodidle. A poboliva to ke kolenu a i nekdy ke kycly . Ortoped ktery si jako prvni slovo minule rekl hned dejte mi 30 kc a sedel na zidli a prohlizel me rekl ze to mam od kostrce a nic vic . Arogantni blbec

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

uska*
hodnocení

0x

Šlo by nepsát velkými písmeny? Chcete být s dotazem více vidět a nebo neumíte přepnout klávesnici? Takto je to velmi špatně čitelné.

...AROGANTNI BLBEC je podpis a nebo lékař? A s čím chcete poradit? Nějak nevidím otázku, jen popis návštěvy u lékaře.

hodnocení

0x

možná to bude alkoholismus...

rodicka.cz/...

hodnocení

0x

Vyměnte klávesnici, nebo aspoň vypněte caps lock. A pak vyměňte doktora. Tohle vůbec není zadání pro ortopeda, měl vás nejdřív poslat k praktickému na krev kvůli borelioze a na neurologii kvůli ploténkám. Až potom by se tím měl zabývat ortoped.

kostraxx*
hodnocení

Dekuju urcite tsm pujdu

hodnocení

0x

Kostro, moc by mě zajímalo, kolik máte roků, že jste taková sbírka bolestí a nemocí poradte.cz/... Buď si sugerujete nebo jste velice přecitlivělý. Proč nežijete i něčím jiným, než pozorováním sebe a obviňováním doktorů. To vůbec nevzpomínám vaši podivnou samoléčbu.

kostraxx*
hodnocení

Tak ja ziju fitness a praci je mi 36 let a dru jako pes...A az budete mit to co ja za sebou tak bych vas chtel videt...Proto vim ze doktori nekteri stoji za HOVNO ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]