Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jarní a zimní bundy

Od: vikinaa odpovědí: 5 změna:

Ahoj. V kolika stupních se tak přibližně vytahuje jarní bunda? Nosíte ještě zimní? A co boty?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Vzpomeň si, v kolika stupních jsi tu zimní bundu na začátku zimy vytahovala a postupuj analogicky :)

majsterjoe*

U mě to tak nefunguje. než přijde zima, snažím se zimní věci uschovávat co nejdéle ve skříni. A s nástupem teplejšího počasí se odhazuje pomaleji.

A protože je unor, jarní věci ještě pro jistotu taky nevytahuji. SLunce je zrádné a kalednář nelže.

jo,jo já taky tak zimní boty vytáhnu až když je třeba -5 a přezuju i při +10:-D

hodnocení

0x

Já se neoblékám ani podle kalendáře, ani podle teploměru, ale podle pocitové teploty.

eulalie*
hodnocení

0x

Chodím oblečené podle teploměru, který ukazuje, jaká je venku teplota. Neřídím se kalendářem. Takže - nosím stále zimní oblečení, jelikož těch 7 stupňů Celsiových nad nulou, co venku jsou, mi jako jarní počasí nepřipadá.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]